Dotekománie doporučuje #87 – Twitter a Facebook pohromadě iOS a Android

Dotekománie doporučuje #87 – Twitter a Facebook pohromadě [iOS a Android]
2015-04-18T16:59:12+02:00
• 18. 4. 2015
1

Dost uživatelů využívá více jak jednu sociální síť, přičemž pro každou z nich mají nainstalovanou aplikaci. Pokud chcete sledovat twitter a Facebook s tím, že budete mít vše pohromadě v jedné aplikaci, pak čtěte dále.

unnamed_result

Aplikace Nuzzel nabízí možnost, jak mít dvě sociální sítě konkrétně Twitter a Facebook na jednom místě. Při prvním spuštění aplikace vám budou představeny základní funkce a jak se aplikace ovládá.

unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Autoři mysleli na desing a nutno říci, že se barevnost povedla. Aplikace má tmavě modrou barvu, což ji dává příjemný nádech při používání. Jakmile projdete úvodní ukázkou, je nutné se přihlásit pomocí účtů Twitter a Facebook, jestliže již v telefonu tyto účty uložené máte, pak je Nuzzle inteligentně najde a nabídne vám přihlášení bez nutnosti zadávání hesla a emailu. Po přihlášení dojde k velmi rychlému přechodu na úvodní obrazovku, kde vidíte novinky z vašich účtů.

unnamed_result unnamed (1)_result

Nuzzle nijak neplýtvá místem, takže všechny příspěvky vidíte seřazeny ve sloupci pod sebou. Přiklepnutí na některý z příspěvků dojde k otevření okna, kde je možné sledovat, kolik lidí příspěvek sdílelo, kdo je autorem apod., taktéž můžete příspěvek sdílet i vy pomocí tlačítka umístěného v pravém dolním rohu.

Screenshot_2015-04-18-13-24-05 Screenshot_2015-04-18-13-24-19

Aplikace obsahuje levou vysouvací lištu, zde jsou umístěny ovládací prvky pro zobrazení novinek od přátel, novinky, které jste ještě nečetli a samozřejmě důležité nastavení včetně možnosti odeslání názoru autorům. V nastavení nalezneme možnosti pro zvolení upozornění atd. Zaujala mne i možnost přihlášení se do aplikace Pocket, Buffer a Instapaper, kam můžete ukládat příspěvky pro pozdější přečtení.

Nuzzel je ke stažení zcela zdarma pro Android a iOS.

logo-app Nuzzel: News From Your Friends Nuzzel, Inc. Zdarma ANDROID logo-app Nuzzel: News for Professionals Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Peter Kotrčka

20. 4. 2015, 8:13

takých FB a TW agregátorov existuje viac, ale nenahradia pôvodné aplikácie.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat