5 aplikací ze storu – Výběr aplikací pro iOS

5 aplikací ze storu – Výběr aplikací pro iOS
2015-04-23T12:49:10+02:00
• 22. 4. 2015
1

Fleksy

S příchodem nové verze iOS jsme se dočkali podpory alternativních klávesnic. Autoři těch nejlepších se okamžitě chopili příležitosti a nyní je klávesnic pro iOS dostupných velmi mnoho. Klávesnice Fleksy patří k těm nejlepším, jaké jen můžeme naleznout. Fleksy nabízí spousty nastavení, jež vám psaní velmi urychlí a taktéž si ji můžete různě přizpůsobit. Na výběr máte hned z několika témat v různých barvách.

screen322x572 (1) screen322x572

logo-app Fleksy- GIF, Web & Yelp Search Fleksy, Inc. Zdarma iOS

Video Merge

Video Merge patří k velmi zdařilým videoeditorům pro iOS. Aplikace vám umožní upravovat videa a například z několika videí udělat jedno s různými přechody. Aplikace se pyšní velkou rychlostí a funkcí, kdy můžete stříhat i videa natočená svisle. Video Merge umožňuje taktéž přidání vlastní hudby do videa a vystřižení určitých scén, které chcete odstranit.

screen322x572 (1) screen322x572

Since

Since je jednoduchá aplikace, která má v podstatě jen jeden úkol, kterým je počítání dnů. Vývojáři si dali záležet na líbivosti, a tak se můžete těšit na kolečka počítající dny v různorodých barvách. Vaším úkolem v aplikaci je jen nastavit si počáteční den a poté již jen sledovat, kolik dnů již uplynulo.

screen322x572 (2) screen322x572 (3)

MultiCam

MultiCam je nyní k dispozici zdarma jen pár dní, proto si ji neváhejte vyzkoušet. MultiCam nabízí všem uživatelům vynikající možnosti při pořizování a po pořízení fotografií. Po vyfocení nebo na již pořízeném snímku si můžete nastavit, jaké objekty budou zaostřeny, upravit expozici a další. MultiCam umožní vytvářet velmi hezké fotografie, o čemž svědčí i hodnocení uživatelů.

screen322x572 (1) screen322x572

logo-app MultiCam! Developer Zdarma iOS

Orby Widgets

S aplikací Orby Widgets budete ovládat své zařízení ještě o něco rychleji. Orby nabízí zajímavé widgety v podobě kalkulačky, rychlého vytáčení vámi zvolených kontaktů, zobrazení informací o úložišti v zařízení, anebo informace o využití procesoru. Možnosti, jaké Orby nabízí, musíte vyzkoušet sami, protože jich je velmi mnoho.

screen322x572 (1) screen322x572

logo-app Orby Widgets - To Make Notification Center Even More Useful Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Elder Master

22. 4. 2015, 13:17

Nějak to nesedí, Některé aplikace jsou placené, jiné nejsou vůbec v cz storu…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat