Zopo Touch se zakřiveným designem

Zopo Touch se zakřiveným designem
2015-03-09T10:30:34+02:00
• 9. 3. 2015

Přesto, že letošní ročník Mobile World Congress v Barceloně máme již úspěšně za námi, stále se nedostala ke slovu řada zařízení. Za zmínku kupříkladu patří společnost Zopo, která uvedla svůj první chytrý telefon se zakřiveným sklem. Čínský výrobce do výrobního procesu zapojil moderní technologie a z toho v konečném výsledku vzešel 2.5D displej. Nový model s názvem Touch ZP530 bude tedy vynikat spíše vnější stránkou.

Zopo  Touch ZP530 (1)

Displej s úhlopříčkou 5 palců při dosažení na HD rozlišení byl seskládán z 9 membránových vrstev, které vyplňují kovový rámeček opracovaný pískováním. Za jeho vysokým leskem stojí oxidační technologie. V těle o tloušťce 8,8 mm najdete čtyřjádrový procesor MT6732 s taktovací frekvencí 1,5 GHz, 1GB operační paměť RAM nebo 8GB úložiště podporující microSD karty až do výše 64 GB.

Zopo  Touch ZP530 (3) Zopo  Touch ZP530 (2)

Oblíbené selfie snímky zachytíte přední 5megapixelovou kamerkou. Naopak zadní část vyplňuje 8megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED dioda a 2100mAh baterie. Softwarovou stránku obstarává systém Android v předinstalované verzi 4.4 KitKat. Seznam specifikací uzavírá funkce dual-SIM, podpora WiFi, GPS, A-GPS, Bluetooth 4.0. Informace týkající se prodejní ceny či oficiální dostupnosti mají být upřesněny až v následujících týdnech.

Zopo  Touch ZP530 (2) Zopo  Touch ZP530 (1)

Zdroj: zopomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat