SoundHUD – zlepšete ovládání hlasitosti svého zařízení

SoundHUD – zlepšete ovládání hlasitosti svého zařízení
2015-03-05T08:15:10+02:00
• 5. 3. 2015
1

S příchodem Androidu 5 Lollipop došlo ke změně ovládání hlasitosti v systému, konkrétně tak, že se při změně hlasitosti mění pouze aktuální zvuková upozornění bez možnosti zobrazit i ostatní nastavení zvuků.

unnamed3 unnamed4 unnamed5

SoundHUD je aplikace vytvořená německým vývojářem, která vám značně urychlí ovládání hlasitosti tím, že si budete mít možnost nastavit po stisknutí tlačítka úroveň hlasitosti pro např. média, budík a systém. Aplikace obsahuje hned několik možností nastavení vzhledu, kde si můžete vybrat výchozí zobrazení všech hlasitostí, anebo tenkou linku. Dále nám nastavení umožňuje určení doby trvání, po kterou bude hlasitost zobrazena. Při zvolení tenké linky ve status baru je k vybrání hned několik barev, ve kterých chcete mít linku zobrazenou, samozřejmostí je zvolení barvy pozadí. Aplikace má mnoho možností a jednou z nich jsou gesta podržením hardwarového tlačítka pro přidání nebo ubrání hlasitosti prstem. Zde máte možnost zvolit si akci, která se při podržení vykoná, např. při podržení tlačítka pro přidání hlasitosti se otevře nastavení Androidu apod.

unnamed2 unnamed1 unnamed

SoundHUD umožňuje nastavit i tzv. true silent mod, jenž vám v zařízení vypne kompletně všechna upozornění aniž byste potřebovali mít zařízení rootnuté nebo Xposed framework. Aplikace je k vyzkoušení na 14 dní zdarma, poté budete muset zaplatit příjemnou částku 43 Kč, což je zcela  kvalitě a využití odpovídající cena.

logo-app SoundHUD Great Bytes Software Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Josef Batko

5. 3. 2015, 9:38

mam htc se sence a tam tuto moznost nastaveni zvuku mam. takze mozná v jiných upravách od jiných výrobcu tato možnost uz je v základu a netřeba apl.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat