Parádní závody motocyklů – SBK14 Official Mobile Game

Parádní závody motocyklů – SBK14 Official Mobile Game
2015-03-04T08:45:31+02:00
• 4. 3. 2015

Pokud jste fanoušky motorek a stále vám na mobilním zařízení chyběla pořádná závodní motohra, měli byste zpozornět. Před několika dny se uživatelé Androidu konečně dočkali, pro tento operační systém totiž vyšla nová závodní hra ze světa Superbike.

unnamed_result unnamed (1)_result

SBK14 Official Mobile Game nabízí všem hráčům perfektní grafiku, která se s žádnou hrou a stejným žánrem nedá srovnat. SBK14  jsou závody motorek ve 3D grafice, autoři si nicméně dali záležet i na kvalitě grafiky kapotáží, přileb atd. Hra obsahuje všechny světové oficiální tratě, na kterých se závody SBK konají. Jezdců je ve hře taktéž dost a potěšující je i to, že se jedná o reálná jména, jako je například Tom Sykes, Marco Melandri a Eugene Laverty.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Dále ve hře nalezneme celkem 16 týmů a všechny zúčastněné značky motocyklů. Taktéž můžete měnit nastavení motocyklu, což by mělo mít velký vliv na jeho jízdní vlastnosti při závodě.

SBK14 je ke stažení zcela zdarma, ale uvnitř aplikace se nachází poplatek ve výši cca 100 Kč za plnou hru. Pokud si navíc koupíte hru v těchto dnech, získáte následující díl ročníku 2015 zcela zdarma bez další platby.

logo-app SBK14 Official Mobile Game Digital Tales S.r.l. Zdarma ANDROID logo-app SBK14 Official Mobile Game Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat