Dotekománie doporučuje #84 – Zvládněte testy v autoškole jednoduše

Dotekománie doporučuje #84 – Zvládněte testy v autoškole jednoduše
2015-03-28T11:54:42+02:00
• 28. 3. 2015

Dost lidí si v životě projde zkouškami v autoškole, pro někoho to nemusí být zrovna jednoduché. Chytrá zařízení nám však mnoho věcí ulehčí. Pokud chcete trénovat důležité věci z autoškoly, pak byste měli vyzkoušet tuto aplikaci.

unnamed_result

Hlavním úkolem aplikace Autoškola 2015 je pomoci vám s testy. Obsahuje všechny aktuální testové otázky, které by se mohly ve vaší zkoušce objevit. V aplikaci máte na výběr z řidičských skupin A, B, C a D.  Při výběru skupiny B, ale i ostatních, se vám zobrazí možnosti procvičování otázek s tím, že aplikace bude zaznamenávat vaše odpovědi a dle toho si následně můžete vygenerovat test např. s otázkami, na které jste odpověděli špatně. Po spuštění zkouškového testu dostanete přesně 30 minut na to, abyste test splnili. Většina otázek je napsána přesně dle oficiálního znění. Po dokončení testu se dozvíte vaši úspěšnost včetně špatně zodpovězených otázek.

Dobrou funkcí aplikace je možnost vyhledávání. Po vložení určitého slova např. přednost, zobrazí se vám všechny otázky, kde se dané slovo nachází. Takto lze vyhledat konkrétní situace či problém.

 unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed (3)_result unnamed (4)_result

unnamed (5)_result unnamed (6)_result unnamed (7)_result unnamed_result

Samotná aplikace nenabízí žádné možnosti nastavení např. vzhledu nebo jiných vychytávek, což je rozhodně škoda. Autoškola 2015 je ke stažení ve dvou verzích. Ve verzi zdarma nenalezneme možnost volného procvičování a nalezneme zde reklamu. Autoškola 2015 Prémium vás bude stát příjemných 25 Kč.

logo-app Autoškola 2015 James Deer Zdarma ANDROID logo-app Autoškola 2015 Prémium James Deer 0,98 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat