Cyanogen Email – Boxer v novém kabátě

Cyanogen Email – Boxer v novém kabátě
2015-03-12T06:15:35+02:00
• 12. 3. 2015
2

Zhruba před půl rokem jsme vám představili alternativního emailového klienta Boxer. Toho čeká v nadcházejících týdnech zásadní posun. Vývojáři totiž spojili síly s Cyanogenem, aby přinesli ještě lepší a pohodlnější přístup k elektronické poště na mobilních telefonech.

 

cm_boxer_press

Připravovaná novinka ponese název Cyanogen Email a bude v nadcházejících týdnech integrována do Cyanogen OS 12. Spojení sil vývojářů Boxeru a Cyanogenu se ponese především v duchu přizpůsobení a integrace aplikace do systému.

Uživatelé si v nové aplikaci budou moci nastavit jak třeba barvu notifikační diody, tak například chování aplikace po potažení zprávy ze strany, jako je tomu v Boxeru, nebo si budou moci vytvořit vlastní složky.

Do aplikace přibude i „Task Managment“ umožňující vytváření a správu úkolů přímo z aplikace. V rámci integrace budou uživatelé moci přistupovat ke službám jako Evernote nebo Google Drive skrze schránku.

cm_listview_press1-e1426041493627

Aplikace bude součástí updatu Cyanogen OS 12 v nadcházejících týdnech a bude zároveň nainstalována v telefonech vycházejících s Cyanogen OS. Zatím není jasné, jestli se tato změna dotkne i původní aplikace a dostane se i na Google Play.

logo-app Boxer - Free Email Inbox App Boxer Zdarma ANDROID

Zdroj: getboxer.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Jen tak mimochodem, barva notifikační diody se dá už min od CM 11 nastavit pro jakoukoliv aplikaci

Lucie Budínová

VIP 12. 3. 2015, 11:54

Mám dotaz. Je aplikace jen v angličtině a nebo funguje i v češtině popřípadě v němčině? Není InBox od Google to stejné jak tohle? Díky za odpověď.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat