Coloud vyrobil sluchátka pro Lumie

Coloud vyrobil sluchátka pro Lumie
2015-03-31T11:45:29+02:00
• 31. 3. 2015
2

Švédský výrobce audiopříslušenství, společnost Coloud, se spojila s Microsoftem a společně s ním připravila zcela nová sluchátka pod názvem Hood by Coloud speciálně určená pro telefony Lumia. Ve skutečnosti to jsou pecková sluchátka dostupná celkem ve třech barevných provedení včetně dvou zářivých. Hlavně mohou zbystřit aktivně založení uživatelé, jelikož jejich provedení má údajně zvládnout všechna oblíbená cvičení.

Microsofts-Hoop-by-Coloud-headphones (1)

V Redmondu při návrhu sluchátek mysleli v prvé řadě na odolnost, kde potěší ochrana proti prachu, potu nebo postříkání vodou. Kabel uvnitř by se neměl tolik zamotávat a jeho vnější část byla vyrobena z reflexního materiálu, takže i za tmy budete o něco viditelnější. Sluchátka mají speciální tvar, aby nerozptylovaly během sportování. Z technických parametrů lze vypíchnout impedanci 32 OHm nebo frekvenční rozsah 20 – 20 000 Hz.

Microsofts-Hoop-by-Coloud-headphones Microsofts-Hoop-by-Coloud-headphones (2)

Sluchátka váží 20,5 gramů, dokáží pracovat při teplotách v rozmezí -5 a 40 stupnů Celsia a k telefonování oceníte mikrofon. Microsoft pochopitelně doporučuje používání s nejnovějšími modely Lumia 640/640 XL, ale ani ostatní telefony Lumia nejsou ošizeny o kompatibilitu. Toto příslušenství je dostupné v červeném, oranžovém, zeleném provedení zatím pouze pro uživatele v Evropě za cenu 29 eur (tj. cca 797 Kč).

Microsofts-Hoop-by-Coloud-headphones (3) Microsofts-Hoop-by-Coloud-headphones (5) Microsofts-Hoop-by-Coloud-headphones (4)

Zdroj: lumiaconversations.microsoft.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Michael Abrhám

2. 4. 2015, 13:35

Mně by zajímalo, kdy a kde budou v prodeji

Martin Lukeš

1. 4. 2015, 13:53

Chtěl bych se zeptat. Ty černá sluchátka nejsou pro Evropu?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat