Dotekománie doporučuje #82 – posloucháme hudbu s pořadnými efekty

Dotekománie doporučuje #82 – posloucháme hudbu s pořadnými efekty
2015-03-07T14:50:53+02:00
• 7. 3. 2015

Jestliže rádi posloucháte na svém zařízení hudbu, nechybí vám něco, co bylo při poslechu z PC samozřejmostí? Nedávno mě napadla myšlenka, že bych si mohl pořídit aplikaci v podobě přehrávače hudby, který by zvládal během přehrávání vizualizaci efektů do rytmu hudby. Aplikací nebylo příliš mnoho, ale přeci jen jsem našel jednu, která splnila má očekávání.

unnamed_result

Audio Glow je jedinečná aplikace přinášející vizualizace do vašeho zařízení. S aplikací můžete své zařízení využít jako mini přehrávač s grafickými efekty.

unnamed (1)_result unnamed (4)_result unnamed (3)_result

Aplikace je skvělá v tom, že nezáleží, jaký hudební přehrávač používáte, vždy můžete využít efekty vizualizace z rytmu hudby bez omezení. Audio Glow stačí zapnout poté, co spustíte hudbu v přehrávači a užívat si skvělých efektů. V nastavení máte na výběr hned z několika různě graficky zaměřených efektů, k nejpopulárnějším patří bez diskuze sloupcový, dále je zde možnost zvolení geometrické koule, příjemných stovek svislých čár měnících délku a jako poslední dlouhé vlnky. Při přehrávání se vám dle vašeho nastavení bude ukazovat název aktuálně přehrávané písničky včetně jejího autora.

unnamed (6)_result unnamed (2)_result unnamed (5)_result

V nastavení toho nalezneme opravdu velmi mnoho, proto se zmíním pouze o některých funkcích. Jednou z takových je možnost měnit procentuální velikost daného efektu, tím mám na mysli to, že si upravíte, jak moc se budou např. svislé čáry natahovat. Jako zásadní beru možnost nastavení barev pro daný efekt, u mnoha aplikací mi tato funkce chyběla, proto musím autory pochválit. Barvy si můžete zvolit pro pozadí, vlnky, a dokonce i pro text o autorovi písničky.

Audio Glow je ke stažení zdarma, uvnitř aplikace nalezneme jednu jedinou in-app platbu v podobě 44 Kč za odemčení všech zbylých vizuálních efektů. Rozhodně mohu aplikace doporučit, protože ji používám již nějakou dobu a nemohu si ji vynachválit, samozřejmě jsem autory musel odměnit za dobře odvedenou práci platbou za zbylé efekty, i když je nevyužívám.

logo-app Audio Glow Music Visualizer Cypher Cove Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat