Aplikace Air Bank dorazila na Windows Phone

Aplikace Air Bank dorazila na Windows Phone
2015-03-27T16:49:42+02:00
• 27. 3. 2015

S dnešním dnem se rozrostla nabídka bankovních aplikací pro Windows Phone. Nováčkem v kategorii je mobilní aplikace Air Bank. Stejně jako u aplikací pro Android a iOS v ní uživatelé získají přehled o svých účtech nebo půjčkách. Přímo z telefonu lze také zadat novou platbu, schválit inkaso nebo změnit limit u platební karty. Stejně tak lze rychle vyhledat nejbližší pobočku, bankomat nebo místo Sazky.

„Při vývoji pro nás bylo důležité, aby aplikace pro Windows Phone uměla všechno, co umí naše aplikace pro Android a iOS. Zároveň ale nebylo cílem vytvořit jejich kopii. Každý operační systém je totiž jiný a u každého jsou uživatelé zvyklí na jiné prostředí,“ říká Jan Čeřovský, který má v Air Bank na starost rozvoj mobilních aplikací.

Jak jste se již mohli dočíst v prohlášení výše, aplikace není kopií těch z ostatních a uživatelům přináší klasické prostředí a ovládací prvky tak, jak to znají z jiných aplikací pro Windows Phone. Výhodou pro uživatele je pak jistě možnost nastavení průhledné dlaždice, která perfektně zapadne mezi ty ostatní.

01_Chytrý_přehled 02_Prehled_BU 03_přehled_sú

Funkce jsou na rozdíl od vzhledu aplikace stejné. Uživatelé mohou zobrazit aktuální zůstatek na účtu nebo stav půjčky. Lze také zadávat platby, a to i ofocením QR kódu. Jednotlivé platby lze také vyhledávat pomocí filtru. Zajímavou funkcí je pak řazení plateb do určitých skupin, takže například platby za potraviny můžete pro větší přehlednost oddělit od těch za oblečení.

05_jednorázová_platba 06_přehled_plateb_001 07.1_přehled_karet

Jako snad každá bankovní aplikace, tak i ta od Air Bank umí na mapě vyhledat nejbližší bankomat, místo Sazky nebo přímo pobočku. Lze také měnit limit pro platbu kartou a v případě ztráty či krádeže ji lze během malé chvilky přímo z aplikace zablokovat. V zahraničí nebo při nakupování na zahraničních e-shopech pak určitě oceníte aktuální kurzovní lístek.

08_mapy 10_kontakty 11_kurz.listek

Aplikace byla vytvořena pro Windows Phone 8.1 a vyšší, s tím že je připravena i pro nový systém Windows 10, který přijde v létě. Pokud máte účet u Air Bank a vlastníte telefon s Windows Phone, můžete si aplikaci stáhnout z následujícího odkazu. Pokud účet u Air Bank nemáte, aplikace vás provede také jeho založením.

[winphone]air-bank/beb50ecd-3cce-428c-89a0-6a666d08c3b4[/winphone]

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat