Dotekománie doporučuje #79 – Naučte se pravopis jednoduše (iOS, Android)

Dotekománie doporučuje #79 – Naučte se pravopis jednoduše (iOS, Android)
2015-02-14T14:17:07+02:00
• 14. 2. 2015

Naše chytrá zařízení již dávno nejsou jen o telefonování a zábavě, ale stále častěji se s nimi setkáváme ve školství. Jednou z užitečných aplikací může být „Nauč se pravopis“, jež vám pomůže s českým jazykem.

dobrej

Nauč se pravopis je aplikace, jejíž název mluví za vše. Cílem je naučit vás psát bez nejrůznějších chyb. Aplikace je dělaná tak, aby bylo procvičování zábavné, přičemž máte možnost sbírat zajímavé odznáčky a soupeřit o nejlepší skóre se svými přáteli. K tomu je nutné přihlášení se přes účet s emailem.

unnamed (5)_result unnamed (1)_result unnamed (6)_result unnamed_result

Nauč se pravopis nabízí k učení aktuální vyjmenovaná slova, psaní S a Z, I a Y, a mnoho dalšího. Autoři se snažili dodržet designový trend. Na levé straně nalezneme vysouvací panel, kde jsou obsaženy položky dle kategorií, najdeme zde např. statistiky, taháky v podobě vyjmenovaných slov k testu, vzory, žebříček atd.

Během testování se zobrazují nejrůznější slovní spojení nebo slova, kam musíte vybrat jednu z možností, která je správná. Pokud označíte správnou odpověď, aplikace vám okamžitě ukáže zelený plusový bod, v opačném případě bude špatná odpověď označena červeně. Taktéž můžete během testování vidět procentuální úspěšnost v daném testu. Před testem si navíc můžete nastavit nejrůznější parametry, např. počet otázek.

 unnamed (11)_result unnamed (10)_result unnamed (9)_result unnamed (8)_result

Aplikace je vhodná i pro děti, protože její ovládání je velmi jednoduché a určitě vaši ratolest zaujme více, než několikahodinové používání tužky a papíru.

Proto, abyste získali další příklady k procvičení, je nutné zakoupit si rozšíření za velmi příjemných 19,50 Kč. Pakliže budete chtít i tzv. osobního lektora, který vám sestaví testy na míru přímo pro vás, zaplatíte navíc 29,50 Kč.

logo-app Nauč se Pravopis Quantum Labs Zdarma ANDROID logo-app Nauč se Pravopis Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat