Upravená verze Snapdragonu 810 v Galaxy S6?

Upravená verze Snapdragonu 810 v Galaxy S6?
2015-01-26T09:50:01+02:00
• 26. 1. 2015

Ohledně SoC Snapdragon 810 kolují určité zvěsti. Ač je velmi zdatný ve výkonu, rozšířily se zprávy o údajném přehřívání. To společnosti, jež je gigantem ve svém odvětví, trochu uškodilo na pověsti. Nicméně se zdá, že i přes tyto komplikace hodlají i jiné společnosti tento SoC nasadit do svých nových zařízení.

qualcomm-snapdragon-810-antutu-benchmark

Na povrch světa začínají vyplouvat nové zprávy ohledně nasazení Snapdragonu 810 v nových top modelech pro rok 2015. Jedna ze zpráv říká něco o nasazení upravené verze tohoto SoC v modelu Galaxy S6, což má být nová vlajková loď Samsungu. Zatím je známo pouze to, že nová verze Snapdragonu 810 má být pro Samsung připravena už v březnu tohoto roku, avšak nikde není psáno, že jej v Galaxy S6 najdeme.

Jak jsem již zmínil, na scéně jsou další modely, jež mají být představeny světu tento rok a mají již obsahovat tento SoC. Konkrétně se jedná například o LG G Flex 2 a Xiaomi Mi Note Pro. Tyto dvě společnosti neuvedly, zda jejich verze SoC je už starší verze, nebo ta nově upravená. Možná nová verze je určená speciálně pro Samsung. Zatím nejsou dostupné další informace, které by odpověděly na další otázky. Nicméně určitě bude stačit si malou chvilku počkat.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat