Mizuu – aplikace pro Android se dočkala v3.0 a je nyní zdarma

Mizuu – aplikace pro Android se dočkala v3.0 a je nyní zdarma
2015-01-02T13:05:09+02:00
• 2. 1. 2015

Mizuu je aplikace, která synchronizuje vaše média na propojených zařízeních a zobrazuje vám je v uživatelsky přívětivém prostředí. Avšak to není vše. S novou verzí přišly nejen opravy, ale i redesign do material designu, a co víc, aplikace je nyní zdarma. Pojďme se na ni podívat trochu blíže.

Media Management App Mizuu Gets A v3.0 Material Makeover And Becomes FreeMedia Management App Mizuu Gets A v3.0 Material Makeover And Becomes Free2

Mizuu můžete mít ve svém zařízení již nějakou dobu, přičemž jste si mohli dostatečně ulehčit prohlížení svých mediálních dat. Aplikace vám tedy nabízí synchronizaci, ale dokáže i najít užitečné informace o filmu a předat vám je tak, aby vám to k něčemu bylo. Jak si ostatně můžete všimnout na obrázcích výše. Dalšími zlepšeními je například lepší rozpoznání filmu, televizní show a v neposlední řadě lepší zjištění informací o samotném souboru.

Aplikaci je nyní možné získat zdarma, ačkoliv potřebujete verzi Androidu 4.0.3 a  vyšší. Nicméně ještě je dobré říci, že aplikace, ač sebelepší, nerozpozná názvy filmů a seriálů jen tak z pár náhodně zvolených znaků. Proto je dobré si prostudovat web, na který i sám autor upozorňuje, kde jsou sepsány podrobnosti k pojmenovávání daných souborů. Autor ještě v odpovědích na některé komentáře v Obchodu Play zmiňuje, že na synchronizaci s cloudovými uložišti se již pracuje.

logo-app Mizuu MizDev Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat