Microsoft přeskočí WP 8.1 GDR2 na WP 10

Microsoft přeskočí WP 8.1 GDR2 na WP 10
2015-01-19T10:00:52+02:00
• 19. 1. 2015

Dlouho spekulovaná aktualizace na připravovanou verzi Windows Phone 10 může u některých modelů přeskočit nynější aktualizaci WP 8.1 GDR2. Uvádí to neznámý zdroj, který má co dočinění se společností Microsoft. Samotní účastníci testování beta verze by měli získat přístup v nejbližší době, přičemž oficiální představení nové aktualizace s největší pravděpodobností proběhne už 21. ledna.

windows10-family-578-80

Díky poslední dostupné aktualizaci s označením GDR2 prošel Windows Phone 8.1 příjemnými změnami, jak po stránce grafické, tak i funkční. Té se dočkala většina majitelů zařízení s předchozí aktualizací GDR1. Další a zároveň nejočekávanější aktualizace na Windows Phone 10 opět přinese řadu změn v prostředí uživatelského rozhraní či širší podporu hardwaru.

Součástí nové verze bude bezpochyby rozšíření podpory QHD rozlišení u displejů nebo procesoru Snapdragon 805 od Qualcommu. Pokud se v následujících týdnech nevyskytnou žádné problémy a beta testování Windows Phonu 10 půjde podle plánu, zřejmě můžeme očekávat nová zařízení poháněna touto verzí systému na veletrhu MWC, který proběhne od 2. do 5. března v Barceloně.

Zdroj: nokiapoweruser.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat