Dotekománie doporučuje #77 – minimalistický a rychlý webový prohlížeč

Dotekománie doporučuje #77 – minimalistický a rychlý webový prohlížeč
2015-01-24T15:00:56+02:00
• 24. 1. 2015

V obchodě Play najdeme velmi mnoho aplikací, jež slouží k prohlížení webu. Většinou jsou tyto prohlížeče objemné a mají několik desítek MB, to se však netýká dnešního doporučení aplikace.

 unnamed (1)_result unnamed (4)_result

Název aplikace by mohl uživatele zmást, protože pomocí označení CM se většinou nazývají aplikace z odnože CyanogeMod, CM Browser však s Cyanogenem nemá nic společného. Tento prohlížeč nabízí všem uživatelům rychlost a především minimalistickou velikost. Prohlížeč vás při prvním otevření seznámí pouze s tím, zdali se chcete zapojit do zlepšování aplikace v podobě odesílání anonymních statistik, tak jako jsme zvyklí u ostatních aplikací.

Žádné podrobné seznamování a úvodní tutoriál se nekoná, protože vlastně není důvod, aplikace není vůbec těžká k pochopení jejího ovládání, přičemž budete při prvním pohledu okamžitě vědět, co a jak funguje. V aplikaci i přes velikost nalezneme mnoho nastavení, která vám umožní např. změnit výchozí zobrazování webových stránek apod. Další nastavení umožňuje zvolit umístění, kam se budou ukládat stažené soubory.

Prohlížeč dbá i na bezpečnost, v nastavení lze povolit funkce ověření webových stránek proti phishingu nebo ochranu před infikovanými instalačními apk balíčky. Jako standardní nastavení pak řadím před načtení stránky, možnost vypnutí načítání obrázků, změna velikosti písma a výchozího vyhledávače.

 unnamed_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Jestliže nechcete, aby vám prohlížeč zabíral zbytečně mnoho místa, a nepatříte k náročným uživatelům, rozhodně vám CM browser mohu doporučit. Vše jej zcela zdarma a bez reklam.

logo-app CM Browser - rychlý, bezpečný Cheetah Mobile Inc. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat