OnePlus oznámili vlastní ROM

OnePlus oznámili vlastní ROM
2014-12-17T18:12:16+02:00
• 17. 12. 2014

OnePlus na své vlastní prezentaci představili novou power banku. Kromě toho však padla zmínka o nové ROM, která by měla být velmi podobná čistému Androidu.

Nebylo potvrzeno, zda OnePlus jen reaguje na to, že Cyanogen neočekávaně podepsal smlouvu s indickou společností Micromax, která bude vyrábět telefony s CyanogenMod. To se samozřejmě OnePlus nelíbí, protože doposud to byli oni, kteří vyráběli chytré telefony s CyanogenMod. Zástupci OnePlus nicméně uživatelům slíbili, že instalace nové ROM bude volitelná.

Rom_Forum

Dle vyjádření představitelů společnosti by nová ROM měla být velmi podobná čisté verzi Androidu. Uživatelé se také nemusí obávat z přítomnosti bloatwaru. Kromě toho je slíbeno, že prostředí systému bude velmi přizpůsobitelné. A první komunitní verze bude zřejmě k dispozici již v blízké době.

Sama ROM v současnosti nemá žádný oficiální název, a proto se společnost rozhodla to změnit. Spustili soutěž, kde zájemci mohou navrhnout jedno jméno. 31. prosince bude vybráno 10 finálních jmen. Těchto 10 finalistů obdrží OnePlus Power Bank. Vítěz bude oznámen 11. ledna, ten také obdrží 64GB verzi OnePlus One a výlet do Hong Kongu, kde se setká s představiteli OnePlus. Celé podmínky soutěže jsou zde.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat