LG uniká model L25 s Firefox OS

LG uniká model L25 s Firefox OS
2014-12-12T12:00:24+02:00
• 12. 12. 2014

Společnost LG připravuje ve spolupráci s Mozillou nové zařízení v podobě chytrého telefonu. Podle dřívějších spekulací by se měla uvnitř objevit platforma Firefox OS. Dnes unikají první možné specifikace, které model s označením L25 zařadí mezi nejlépe vybavené v rámci zmíněného systému. Za zveřejněním opět stojí známý účet @upleaks na Twitteru. Ten po celou dobu od úplného začátku zatím stojí za všemi úniky informací.

LG L25 (1)

Chystaný telefon o velikosti 139 x 70 x 10,5 mm disponuje 4,68palcovým displejem s HD rozlišením. Hustota pixelů dosahuje na hodnotu 331 PPI. Mezi hardwarovými specifikacemi se nachází čtyřjádrový procesor Snapdragon 400 od Qualcommu, operační paměť RAM o velikosti 1,5 GB a úložiště s kapacitou 16 GB. Celkově LG L25 údajně váží 148 gramů. Vpředu nechybí ani přední 2,1megapixelová kamerka.

LG L25 (2) LG L25 (3)

V zadní části lze očekávat 8megapixelový fotoaparát po boku přisvětlovací LED diody. Z ostatních prvků výbavy můžeme vyzdvihnout podporu sítí 4. generace, Bluetooth 3.0 nebo WiFi 802.11 b/g/n. Prodejní cena není samozřejmě známa, ale proslýchá se, že k oficiálnímu představení dojde už příští měsíc, kdy kupříkladu začíná známý veletrh spotřební elektroniky CES v Las Vegas.

LG L25 (4)

Zdroje: twitter.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat