Gresso Regal R1 – nedostupný luxus s Androidem

Gresso Regal R1 – nedostupný luxus s Androidem
2014-11-02T11:30:22+02:00
• 2. 11. 2014
4

Výrobce luxusních chytrých telefonů Gresso oficiálně představil novinku, která ve svém základu ukrývá operační systém Android. V současné době by se mělo údajně jednat o nejtenčí luxusní telefon na světě. Tomu odpovídá tloušťka na hranici 8,8 mm, což u běžné dostupných zařízení je brán jako standard. Model s názvem Regal R1 bude vyroben pouze v limitovaném počtu. Telefon cenově vychází ještě přijatelně, když vezmeme v úvahu, že některé jejich telefony atakují hranici 50 tisíc dolarů.

Gresso-Regal-R1---official-images-and-promo-video

Zařízení nabídne 5palcový displej s Full HD rozlišením. Výkon bude dodávat neupřesněný procesor se čtyřmi jádry taktovanými na frekvenci 1,5 GHz a 2GB operační paměť RAM. Úložiště má v základu velikost 32 GB. Zatímco celá konstrukce byla vyrobena z odolného titanu, tak displej ochrání Gorilla Glass od Corningu. Rozměry se zastavují na hodnotách 43,2 x 70,2 x 8,8 mm.

Žádné nadšení nemůže vyvolat ani přední 5megapixelový selfie kamerka nebo 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Seznam specifikací uzavírá platforma Android v předinstalované verze 4.2 Jelly Bean. Do prodeje se dostane pouze 999 kusů s unikátním číslem vyraženým na titanové destičce v zadní části. Prodejní cena byla stanovena na 3 000 dolarů (tj. cca 66 587 Kč bez daně) a celosvětová doprava je s trochou nadsázky nečekaně zdarma.

Gresso-Regal-R1---official-images-and-promo-video (1) Gresso-Regal-R1---official-images-and-promo-video (2) Gresso-Regal-R1---official-images-and-promo-video (3) Gresso-Regal-R1---official-images-and-promo-video (4) Gresso-Regal-R1---official-images-and-promo-video (5) Gresso-Regal-R1---official-images-and-promo-video (6)

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Mě se líbí, dokonce to ani není placka.

Radim Jevický

2. 11. 2014, 14:12

V té jednoduchosti je krása, ale lepší foťák tomu za ty prachy dát mohli teda! :/

Nemůžu si pomoct, ale ty drahý luxusní telefony jsou prostě šeredný…

Mně se třeba líbí

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat