PhotoMath – řešte příklady skrze chytrý telefon

PhotoMath – řešte příklady skrze chytrý telefon
2014-10-23T13:50:40+02:00
• 23. 10. 2014

S rostoucí oblibou chytrých zařízení roste i tvorba aplikací, které mohou pomoci studentům při samotném studiu. Přesně to je PhotoMath. Jedná se o  aplikaci, která využívá zadní fotoaparát vašeho telefonu k tomu, aby pomohla řešit různé typy matematických příkladů.

PhotoMath-screenshot1-640x360

Jak jsem již zmínil, aplikace je propojena se zadním fotoaparátem vašeho telefonu. V případě, že jste se setkali s příkladem, kterému nerozumíte a potřebujete pomoci při jeho řešení, stačí jej pouze zaměřit vaším fotoaparátem a PhotoMath se postará již o zbytek. Aplikace tak příklad vypočítá a ukáže vám samotný výsledek. Co je ale užitečnější, PhotoMath umí zobrazit i samotný postup řešení.

Cílem tohoto nástroje ale není to, aby sloužil pouze jako nástroj pro podvádění ve škole. Hlavním úkolem je pomoci studentům při řešení jistých typů příkladů a usnadnit jim pochopení tohoto postupu. Jako pomocník při studiu může být PhotoMath velmi užitečný. Ostatně se můžete podívat na ukázkové video, kde je funkčnost samotné aplikace znázorněna.

PhotoMath je již nyní dostupný pro zařízení s operačním systémem Windows Phone a iOS. Majitelé přístrojů se systémem Android se dočkají někdy v průběhu příštího roku.

logo-app Photomath Developer Zdarma iOS

[winphone]photomath/1f25d5bd-9e38-43f2-a507-a8bccc36f2e6[/winphone]

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat