DevFest Praha 2014 – registrace spuštěny

DevFest Praha 2014 – registrace spuštěny
2014-10-21T17:00:08+02:00
• 21. 10. 2014

Podzimní vývojářský festival DevFest Praha je zpět a otevírá své registrace. Vyznačte si proto v kalendáři datum 22. listopadu a užijte si spolu s námi den plný technologií, přednášek, kódů, zážitků, i známých tváří, den od vývojářů, pro vývojáře.

DF_social_10-21_registrace

Úderem dnešní 17. hodiny organizátoři kolem GUG.cz spustili nový web DevFest.cz s podrobnějšími informacemi a byť prozatím chybí konkrétní jména přednášejících, aktualizace zpřístupnila alespoň registrační formulář.

Pokud chcete atmosféru DevFestu zažít na vlastní kůži, doporučujeme se registrovat co nedříve a formulář vyplnit poctivě. Podle našich informací bude letošní kapacita festivalu jen 600 osob a dá se proto předpokládat, že zájem o vstup na tuto bezplatnou akci bude víc než dvojnásobně převyšovat kapacity (pro srovnání loňský DevFest v Národním domě na Vinohradech přivítal necelou tisícovku lidí).

Téma tohoto ročníku „Stavět, budovat, tvořit,“ je cítit nejenom v doposud známém programu stojícím silně na workshopech a open hardware zóně, ale také v místě konání akce. Stala se jím Fakulta stavební ČVUT v Dejvicích, díky které se festival vrací na půdu vysokých škol, kde v roce 2012 startoval na půdě jen pár desítek metrů vzdálené Fakulty strojní.

Na co konkrétně se můžete v listopadu těšit, shrnuje hlavní organizátor, Jirka Penzéš: „První vás určitě zaujme velká vstupní aula plná zábavných gadgetů i hraček typu Oculus Rift DK2, hromady wearables a dalších. O kousek dál, v celém ateliéru, si budou moct návštěvníci zařádit na celé spoustě open hardware platforem. Samozřejmostí je celá řada českých i zahraničních speakerů kolem Google i nepřímo Google technologií, UX designu, bezpečnosti, open hardwaru a dalších vývojářsky relevantních témat. Zvlášť silný důraz přitom klademe na workshopy a celkově praktickou zkušenost, se kterou by měl každý návštěvník odcházet.

Takže nezapomeňte, vstup je jako vždy zdarma, ale registrace je povinná, ideálně zde nebo v tomto článku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat