BlackBerry – tablet a mobil s výsuvnou klávesnicí

BlackBerry – tablet a mobil s výsuvnou klávesnicí
2014-10-31T11:15:04+02:00
• 31. 10. 2014

Na povrch světa začínají vyplouvat fámy o možných dalších produktech firmy BlackBerry, ovšem trochu jiné, než byste obyčejně čekali. Nyní se možná fanoušci dočkají tabletu a mobilního telefonu s větším displejem, který zároveň bude mít hardwarovou klávesnici.

blackberry-playbook-07-640x426

Zatím opravdu není nic jisté, ovšem CEO BlackBerry, John Chen, se o plánování a jakýchsi konceptech již zmínil, při rozhovoru v Hong Kongu. Zároveň zde bylo zmíněno, že by BlackBerry Classic mohl přijít na trh již během prosince.

Jak již bylo zmíněno koncepty, které se plánují, mají být celkem dosti odlišné. První je tedy tablet, k jemuž zatím nejsou bližší informace. Avšak máme zde koncept telefonu. Ten by měl mít o mnoho větší displej a skrytou výsuvnou klávesnici, jež by měla být tahákem. Jediné, co bylo zmíněno ohledně konceptu tohoto telefonu, je, že vývojáři v BlackBerry se usilovně snaží vymyslet koncept, který by zahrnul všechny přednosti mobilního zařízení s hardwarovou klávesnicí. Zatím není známo, zda bude telefon dotykový.

Další fámy naznačují, že firma má v plánu představit nová/nové zařízení pod kódovým označením „Visa/Victoria“, ale to až začátek příštího roku. Poslední novinkou je, že firma možná plánuje předvést nástupce BlackBerry PlayBook, avšak ani zde zatím není nic potvrzeno.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat