Asus brzy představí nový Zenfone a Zenwatch

Asus brzy představí nový Zenfone a Zenwatch
2014-10-24T10:00:49+02:00
• 24. 10. 2014
1

Tchajwanská firma Asus nás škádlí obrázky, které jsme mohli najít na japonských stránkách této firmy. Tyto obrázky nám ukazují jak datum, kdy máme novinky očekávat, tak zařízení, která máme očekávat. Na obrázcích můžeme najít chytré hodinky Zenwatch a také nové chytré zařízení, které bude zapadat do řady Zenfone. Za pár dní, přesněji 28. října, se dozvíme, co si pro nás firma Asus přichystala.

zenwatch

Chytré hodinky Zenwatch již byly představeny na berlínské IFA 2014. Hodinky disponují 1.63″ AMOLED displejem s rozlišením 320 x 320 pixelů, což dohromady dává 278 pixelů na palec. Uvnitř tepe chipset Snapdragon 400 s 1.2GHz procesorem a 512MB operační paměť. Podle obrázku výše můžeme soudit, že se bude jednat pouze o lokální start prodeje. My však doufáme, že Asus ukáže i něco nového.

zenfone

 

Na druhém obrázku můžeme vidět pravý spodní roh smartphonu, který by se měl řadit do řady Zenfone. Můžeme očekávat nový Zenfone 6, Zenfone 5 nebo Zenfone 4. Všechny jsou cenově dostupné a nabízejí slušné specifikace za svou prodejní cenu. Pokud se chcete dozvědět více, počkejte si do 28. října, kdy se dozvíme vše o těchto dvou (či více) zařízeních.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

jestli predelali zenfone 5 tim ze mu dali poradnou baterku tak to bude naprosta vanocni bomba

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat