Samsungu v Thajsku představil Galaxy Mega 2

Samsungu v Thajsku představil Galaxy Mega 2
2014-09-22T09:00:18+02:00
• 22. 9. 2014

Po červencovém úniku informací přes grafický benchmark GFXBench opět dává o sobě vědět druhá generace modelu Galaxy Mega od společnosti Samsung. Tentokrát za již druhým únikem stojí přímo oficiální stránky jihokorejského výrobce pro thajské uživatele, takže s největší pravděpodobností můžeme brát veškeré specifikace za konečné. Včetně základní výbavy jsou také dostupné snímky v hojném počtu.

Galaxy Mega 2 (4)

Galaxy Mega 2 byl vybaven 6palcovým displejem, který dosahuje na HD rozlišení (720 x 1280 pixelů). Výkon dostal na starost čtyřjádrový procesor Exynos 4415 s taktovací frekvencí 1,5 GHz a 1,5GB paměť RAM. Na rozšiřitelné úložiště v základu dostanete až 16 GB dat. Do zadní části byl vpraven 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Přední panel ještě doplňuje 2,1MPx kamerka.

Celkové rozměry konstrukce dosahují na hodnoty 163,6 x 84,9 x 8,6 mm. Softwarově běží na systému Android ve verzi 4.4 KitKat, kde najdete většinu funkcí z Galaxy Note 4. Mezi ostatními specifikacemi se objevuje podpora sítí 4 generace nebo funkce dual-SIM. Prodej byl v tichosti spuštěn pouze pro Malajsii s Thajskem za neupřesněnou cenu. Celosvětová dostupnost nebyla prozatím upřesněna.

Galaxy Mega 2 (2) Galaxy Mega 2 (3) Galaxy Mega 2 (1)

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat