Micromax představil Canvas Nitro A310

Micromax představil Canvas Nitro A310
2014-09-22T15:00:18+02:00
• 22. 9. 2014

Nejznámější výrobce chytrých telefonů, jehož kořeny začínají až v daleké Indii, připravil speciální nabídku ve spolupráci s internetovým obchodem Snapdeal. Společnost Micromax v něm od začátku tohoto měsíce začala exkluzivně prodávat novinku s názvem Canvas Nitro A310, která z pohledu vnitřní výbavy bude mít opravdu co nabídnout. Přitom prodejní cena v přepočtu na naši měnu mírně překročí hranici 5 000 korun.

MicroMax Canvas Nitro A310

Telefon v čele zabírá 5palcový IPS LCD displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Výkonností stránku obstarává osmijádrový procesor MT6595 od Mediateku taktovaný na frekvenci 1,7 GHz a 2GB operační paměť RAM. Grafickou část zajišťuje čip Mali-450 MP. Uživatelská data se budou muset vyjít na 8GB úložiště, přičemž otázku dalšího rozšíření řeší slot na paměťovou microSD kartu. Oblíbené selfie snímky pořídíte přední 5megapixelovou kamerkou.

Zadní část vyplňuje 13megapixelový fotoaparát a baterie s kapacitou 2 500 mAh. Samozřejmostí je podpora funkce dual-SIM. Seznam specifikací uzavírá operační systém Android v poslední dostupné verzi 4.4 KitKat. Oficiální prodej byl spuštěn na začátku minulého týdne za cenu 12 990 rupií, což při aktuálním kurzu vychází na 4 547 Kč bez daně, resp. 5 503 Kč včetně DPH.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat