KAZAM představil dvojici odolných telefonů

KAZAM představil dvojici odolných telefonů
2014-08-20T12:09:05+02:00
• 20. 8. 2014

Před rokem jsme psali o založení společnosti KAZAM bývalými zaměstnanci HTC. Nyní se od jimi nově založené společnosti dočkáváme dvou nových telefonů. Ty nechtějí mířit na Asijský trh, nýbrž právě na Evropu a budou se prodávat i u nás. Dvojice modelů vynikne především svou odolností.

kazam

Oba modely totiž nabízejí certifikaci IP67. Ta zaručuje voděodolnost až do hloubky 1 metru po dobu 30 minut a odolnost vůči vniknutí prachu. Mimo to modely nabízí také robustní zpracování. První model s označením KAZAM Thunder 340R disponuje 4-palcovým dotykovým displejem s rozlišením 800 x 480 pixelů.

Uvnitř  tepe čtyřjádrový Snapdragon 400 o frekvenci 1,2 GHz. Ten je doplněn o 1GB RAM a 4GB vnitřní úložiště, které lze dále rozšířit pomocí karty microSD. Z oblasti konektivity nabídne smartphone Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, GPS a jen 3G sítě. Nabízí také podporu DUAL SIM. Baterie dostane kapacitu 2500 mAh a potěší přítomnost nejnovější verze Androidu 4.4 KitKat. Fotoaparát dostal rozlišení 8 Mpx.

Kazamm

Druhý model s názvem KAZAM Life R5 již neobsahuje operační systém a jedná se o telefon s klasickou klávesnicí. Výrobce k tomuto telefonu přidává garanci bezproblémového chodu při pádu z maximální výšky 2 metrů a odolnost tlaku až do 1,5 tuny. Displej má úhlopříčku 2 palce a rozlišení 240×320. Dále je k dispozici Bluetooth a baterie o kapacitě 2560 mAh. Fotoaprát má rozlišení 2MPx.

První jmenovaný model bude k dostání v nejbližších týdnech za doporučenou cenu 4 990 Kč a druhý „hloupý“ telefon má být k dostání již dnes a to za cenu 1 899 Kč.

 Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat