Goclever Insignia 500 – dual-SIM s doplňkovou baterií

Goclever Insignia 500 – dual-SIM s doplňkovou baterií
2014-08-07T11:50:12+02:00
• 7. 8. 2014

Společnost Goclever uvedla na český trh zajímavý model nesoucí název Insignia 500. Jeho největší předností bude možnost nenápadného rozšíření výdrže baterie pomocí speciálního krytu. Ostatně z pohledu výbavy zapadá do střední třídy, kde jej čeká celá řada konkurentů.

Insignia 500_full_slim

Insignia 500 disponuje 5palcovým IPS displejem s HD rozlišením (1280 x 720 pixelů), který ještě vpředu doplňuje přední 2MPx senzor. Pohonnou jednotkou se stal čtyřjádrový procesor MTK6582 taktovaný na frekvenci 1,2 GHz a 1GB operační paměť RAM. Na vnitřní úložiště dostanete necelých 4GB dat. Ovšem rozšíření zajišťuje slot na paměťovou microSD kartu. Snímky pořídíte 8megapixelovým fotoaparátem.

V balení najdete dva typy baterií. Buď lze využít pouze jednu, anebo obě najednou, což řeší uzpůsobené kryty. S první baterií o kapacitě 1 750 mAh je tloušťka 9 mm. Při využití druhé 4 000mAh baterie naroste na hodnotu 13 mm. Softwarovou část dostal na starost systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Zbývající výbava zahrnuje podporu funkce dual-SIM, WiFi, GPS nebo FM rádio. Nakonec prodejní cena byla stanovena na 4 799 Kč včetně DPH.

Insignia 500_dual

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat