Obchod Play nabízí desítky her ve slevě, ušetřit můžete až 80 %

Obchod Play nabízí desítky her ve slevě, ušetřit můžete až 80 %
2014-07-31T12:52:04+02:00
• 31. 7. 2014

googleplay

Léto už je v plném proudu a s ním i tradiční slevové akce obchodů s digitální distribucí. Zapojil se i Google a letos ve svém Obchodě Play nabízí desítky herních titulů za zlomkové ceny. V kurzu přitom nejsou jen malé hříčky, ale i hry od velkých studií jako Ubisoft nebo EA. My jsme si dovolili vybrat ty nejlepší a přinášíme vám je v tomto souhrnném článku. Ať už patříte mezi příležitostné hráče, nebo na svých telefonech a tabletech „paříte“ každý den, rozhodně si z dnešní nabídky vyberete to své.

Assassin’s Creed Pirates

Herní sérii Assassin’s Creed asi není třeba představovat. Zavítala i na mobilní platformy v podobě dílu s názvem Assassin’s Creed Pirates. Jako kapitána pirátské lodi na vás čeká spousta námořních bitev napříč celým Karibikem a honba za pokladem. Za velké dobrodružství na moři nyní místo 120 Kč zaplatíte pouhou dvacku, což se rozhodně vyplatí.

logo-app Assassin's Creed Pirates Ubisoft Entertainment Zdarma ANDROID

Rayman Jungle Run & Fiesta Run

Pokud si chcete zahrát nějakou plošinovku a pořádně se u toho bavit, Rayman je tou správnou volbou. Jungle Run i Fiesta Run patří mezi mobilní herní klasiku a těžko byste hledali podobné hry s tak skvělým grafickým zpracováním a soundtrackem. Oba díly pořídíte ve slevě za 20 Kč.

logo-app Rayman Fiesta Run Ubisoft Entertainment 19,50 Kč ANDROID logo-app Rayman Jungle Run Ubisoft Entertainment 0,12 US$ ANDROID

Monument Valley

Monument Valley je poslední dobou vyzdvihována jako jedna z nejlepších mobilních her vůbec. Není se čemu divit. Logická hříčka s jedinečnou grafikou a skvělým soundtrackem si získala srdce nejednoho hráče. Čeká na vás několik geometricky odlišných úrovní působících jako optické klamy. Dostat se do cíle vám dá v některých případech pořádně zabrat. Monument Valley si z Obchodu Play stáhnete v 50% slevě za 49 Kč.

logo-app Monument Valley ustwo 3,89 US$ ANDROID

Need for Speed Most Wanted

Pro milovníky závodních her si EA připravilo slevu na nejnovější díl Need for Speed. V Most Wanted na vás čeká přes 40 rychlých vozů, se kterými svedete nelítostný boj se svými protivníky i policisty. Vládcem silnic se na svých telefonech a tabletech stanete za 64 Kč.

logo-app Need for Speed™ Most Wanted ELECTRONIC ARTS 19 Kč ANDROID

Magicka

Chtěli byste si zahrát nějaké pořádné RPG? S Magickou chybu neuděláte. Čeká na vás rozsáhlá kampaň, kterou můžete hrát sami nebo až s 3 dalšími hráči skrze multiplayer. V roli čaroděje vám hra nabídne při bojích proti zrůdám tisíce kombinací čar a kouzel, takže o zábavu tu nouze nebude. Magicku pořídíte ve slevě za 41 Kč.

logo-app Magicka Paradox Interactive 1,81 US$ ANDROID

The Amazing Spider-Man 2

Pro fanoušky pavoučího muže si Gameloft přichystal slevu na druhý díl oficiální hry o úžasném Spider-Manovi. Vaším úkolem bude z ulic New Yorku vymýtit veškerý zločin. Na hráče čeká také několik unikátních obleků, na které jste ve filmu narazit nemohli. The Amazing Spider-Man 2 je v Obchodě Play k dispozici za 38 Kč.

logo-app The Amazing Spider-Man 2 Gameloft 6,99 US$ ANDROID

Sprinkle Islands

Roztomilá hříčka od známého studia Mediocre vás obsadí do role hasiče, který musí vyřešit problém s hořícím vesmírným odpadem a zachránit tak celý svět od zkázy. Celkem na vás čeká 60 úrovní odehrávajících se v několika odlišných prostředích. Nyní můžete ušetřit 50 % a hru si pořídit za 25 Kč.

logo-app Sprinkle Islands Mediocre 1,80 US$ ANDROID

Terraria

Terrarii mnozí považují za takový 2D Minecraft. Stavění obydlí, výroba zbraní, těžení surovin, boj s monstry a mnohem více vás čeká v této kostičkované hře. Pořídit si ji můžete s 60% slevou za 40 Kč.

logo-app Terraria. 505 Games Srl 21,80 Kč ANDROID

Worms 3

Legendární červíci zavítali na Android i se svým 3. dílem. Čeká na vás 27 misí pro jednoho hráče, multiplayer pro hru proti kamarádům, desítky zbraní, sbírání achievementů, i novinka v podobě specializací s rozdílnými schopnostmi. Worms 3 se v Obchodě Play nachází v 60% slevě za 50 Kč.

logo-app Worms 3 Team 17 Digital Limited 0,94 US$ ANDROID

AppSales

Chcete ještě více slev na zajímavé hry? Vyzkoušejte aplikaci AppSales, kterou jsme pro vás přeložili do češtiny. Každý den nabízí několik nových slev a upozorní vás také na slevy aplikací a her, které byste si chtěli pořídit.

logo-app AppSales ts-apps Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat