Nokia představí telefony s označením Superman a Tesla

Nokia představí telefony s označením Superman a Tesla
2014-07-30T11:50:54+02:00
• 30. 7. 2014

Mobilní divize Microsoftu zřejmě nyní pracuje na dvou nových chytrých telefonech. Telefony nesou kódová označení Superman a Tesla.

První jmenovaný telefon má být zejména pro uživatele, kteří si libují v pořizování tzv. selfie fotografií. Došlo k odhalení jeho specifikací. Telefon by měl být vybaven přední 5MPx kamerou. Zadní fotoaparát pak bude disponovat 6,5 MPx.

Nokia by Microsoft

Telefon bude vybaven 4,7palcovým displejem s rozlišením 720p. Má být poháněn 4jádrovým 1.2 GHz procesorem. Dále bude k dispozici 1 GB operační paměti. Uživatelé budou moci využít 8GB interní paměti. Potěší také podpora LTE sítí. Novinka bude vybavena baterií o kapacitě 2200 mAh.

Druhý zmiňovaný telefon nese označení Tesla. O tom žádné bližší informace prozatím nejsou k dispozici. Na světlo světa se však dostaly informace, kde Stephen Elop zmínil, že se bude jednat o cenově dostupný smartphone vyšší třídy. Podle prvních informací by měl být vybaven PureView kamerou.

Na interním zasedání, které se konalo minulý týden, prý Elop ukázal videa, která představují oba zmíněné telefony. O datu vydání a ceně těchto modelů prozatím informace nemáme.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat