Apple WWDC 2014 – záznam aktualizováno

Apple WWDC 2014 – záznam [aktualizováno]
2014-06-04T21:20:13+02:00
• 4. 6. 2014
1

Aktualizováno 3. 6.

Apple letos na WWDC 2014 nepředstavil nový iPhone, iPad nebo hodinky. Dočkali jsme se hlavně aktualizací jeho systémů. V podstatě můžeme říci, že se soustředil hlavně na funkce, jež zjednodušují práci. Nejvýraznější změnou u iOS 8 je podpora alternativních klávesnic. Sami se podívejte, jak celá keynote probíhala.

Aktualizováno 2. 6. 18:45

Abyste mohli sledovat keynote z konference WWDC, potřebujete zařízení přímo od Applu. Zajisté budete hledat nejrůznější živé přepisy ze samotného dění, ale u nás najdete živý přenos, který zajišťuje Tomáš Švec (Google+), jakožto fanoušek produktů od Applu. Držte palce, aby nedošlo k technickým komplikacím.

Původní článek 2. 6.  17:30

Již dnes v 19 hodin našeho času začíná úvodní keynote vývojářské konference WWDC v San Franciscu. My ji budeme bedlivě sledovat a přineseme vám aktuální souhrnné informace. A co tedy můžeme od konference očekávat a kde ji sledovat?

wwdc2014-4_verge_super_wide DSCF8390_verge_super_wide

Dle postavených bannerů je jisté představení nové verze iOS s číslovkou 8. Plakát uvnitř budovy Moscone West ukazující číslovku osm pod vodou bude pravděpodobně oficiální logo systému. Mimo to zde také visí plakát OS X s hory v národním parku Yosemite na pozadí, což naznačuje novou verzi Mac OS X 10.10 s novými počítači Mac. Dále se možná dočkáme těchto novinek – iPhonu 6, hodinek iWatch či nového iPadu s větším displejem. Pokud jste třeba náhodou narazili na video, kde lze pozorovat iPhone 6 při zkouškách prezentace v Moscone West, tak se jedná o podvrh.

Keynote můžete sledovat zde na počítači Mac s OS X 10.6 a novější, zařízení s iOS 4.2 a novější a Apple TV druhé generace a novější.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

CHALANI díki že to vysielate, ale ak už to vysielate tak do toho pls nekecajte …

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat