LG isai FL bude téměř bez rámečků aktualizováno

LG isai FL bude téměř bez rámečků [aktualizováno]
2014-04-19T08:10:30+02:00
• 19. 4. 2014
1

Aktualizováno 19. 4.

Prozatím jsme měli k dispozici rendery novinky pro japonský trh a mohli jsme jen odhadovat výbavu. Zdroj evleaks nyní poodhalil specifikace, které řadí LG isai FL do kategorie top modelů. Výkon bude zajišťovat čtyřjádrový Snapdragon 801 s taktovací frekvencí 2,5 GHz, jenž bude mít k dispozici 2GB paměť RAM. Interní úložiště nabídne 32 GB a bude zde možnost rozšíření o microSD kartu.

isaip

Displej bude mít 5,5palcovou úhlopříčku – rozlišení není známo. Kapacita baterie se zastaví na 3000 mAh a systém bude Android 4.4 KitKat. Poslední známou specifikací je certifikace IPX7, díky které bude smartphone LG isai FL odolný vůči vodě.

Původní článek 16. 4.

Známý internetový zdroj evleaks uveřejnil rendery modelu LG isai FL. Smartphone se může pochlubit velmi tenkým rámečkem kolem displeje. Tento trend přinesl výrobce již u modelu LG G2, kde zabírá displej více než 75 procent čelní plochy. Uniklá novinka je určená pro japonský trh.

isaiw

Konkrétně se bude na tamním trhu prodávat pod značkou AU. To je značka mobilních telefonů japonské společnosti KDDI. Písmeno „A“ pak ve zkratce AU značí přístup a vybavenost (access, amenity) a „U“ potom jedinečnost, univerzálnost a uživatele (unique, universal a user). Konkrétní specifikace modelu nejsou známy. Je však možné, že v podobném designu se ponese i LG G3.

isaib

Zdroj: plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Čím menší rámeček displeje, tím líp, líbí se mi to už u G2

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat