Samsung pracuje na novém 8,4palcovém tabletu s AMOLED displejem

Samsung pracuje na novém 8,4palcovém tabletu s AMOLED displejem
2014-03-21T10:30:50+02:00
• 21. 3. 2014

Za stanoveným cílem, dodat v tomto roce na trh 100 milionů tabletů, střemhlav míří společnost Samsung. Známý benchmark GFXBench si může zapsat další úspěšné odhalení nového zařízení, a to opět od jihokorejského výrobce. Ten pracuje na tabletu pod označením SM-T700 a neměl by se výrazně lišit od momentálně připravovaných, které souběžně procházejí testy. Každopádně v tomto případě jde o první model, u něhož je známa úhlopříčka displeje.

samsung_logo_720w-640x337

Tablet Samsung SM-T700 nabídne 8,4palcový AMOLED displej s rozlišením 2560 x 1600 pixelů a hustotou pixelů 359 PPI, stejně jako u dostupných zařízení z řady Galaxy TabPRO. O výkon se má postarat osmijádrový procesor Exynos 5 založený na architektuře big.LITTLE s frekvencí 1,9 GHz společně s 2GB operační pamětí RAM. Uživatelé by měli mít k dispozici 16GB interní paměť na vlastní data. Dále zatímco přední část doplní 2MPx kamerka pro videokonference, záda ponesou 7 nebo 8megapixelový fotoaparát.

Softwarovou stránku zřejmě zajistí Android ve verzi 4.4.2 KitKat. V tuto chvíli jde již o třetí tablet, u jehož displeje byla použita technologie AMOLED. Už nějakou dobu procházejí informace na veřejnost o modelu SM-T805 a SM-T80x, který lze očekávat jako 10,1palcovou variantu dnes zmíněného SM-T700. Produktová řada Galaxy TabPRO je význačná IPS LCD displeji, takže možné rozvětvení o TabPRO2 či TabPREMIUM může připadat v úvahu.

Samsung SM-T700

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat