Crazy Taxi zdarma pro Android a iOS – omezená nabídka aktualizováno

Crazy Taxi zdarma pro Android a iOS – omezená nabídka [aktualizováno]
2014-03-14T17:55:52+02:00
• 14. 3. 2014

Aktualizováno 14. 3. 2014

Minulý rok jsme se dočkali uvedení Crazy Taxi pro Android. Dnes tu máme speciální nabídku, hru si můžete stáhnout zdarma pro Android a iOS. Akci můžete využít do 19. 3. 2014.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID logo-app Crazy Taxi Classic Developer Zdarma iOS

Původní článek 12. 7. 2013

Jistě si pamatujete na staré dobré časy, kdy byly hry opravdu kvalitní a člověk s nimi dokázal prožít mnoho hodin. Legendární tituly, jako je např. Carmageddon, se podařilo díky podpoře fanoušků portovat pro Android a  také stále po několika měsících patří k nejstahovanějším na Google Play. Nyní zde máme další legendární titul, konkrétně se jedná o Crazy Taxi.

unnamed

Zdá se vám název této hry povědomý? Není se čemu divit, tato hra patří do nejpovedenějších všech dob. Byla uvedena na trh již v roce 2000 a našla si nespočet fanoušků. Každý se zajisté rád vrátí k takovýmto titulům a díky vývojářům ze studia SEGA of America máme opět možnost strávit několik hodin hraní.

unnamed (2)
Pro ty, kteří neměli tu čest si hru zahrát již v dobách začátků, zde zmíním, co je její náplní. Jste řidičem Taxi a vašim úkolem je převážet cestující z místa A do místa B. Na tom není samozřejmě nic zvláštního až na to, že během jízdy na vás čeká mnoho zábavy díky všemožných husarským kouskům, kterými získáváte peníze navíc.

Jízdy jsou samozřejmě na čas a je jen na vás, jestli budete řídit jako šílenci se super manévry, nebo jako obyčejný taxikář. A pro zpestření hry je zde mnoho vedlejších úkolů. Ovládání je opravdu velmi povedené. Grafika dostala menší vylepšení, což je pro dnešní mobilní displeje nutností. Mnoho z nás jistě potěší původní soundtrack hry.

Hru si můžete pořídit na Google Play za 121Kč. Tento titul si podporu jistě zaslouží za mnoho hodin zábavy, kterou nabízí.

logo-app Crazy Taxi SEGA of America 4,99 US$ ANDROID

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat