Vizio představilo Smart Audio s Androidem KitKat

Vizio představilo Smart Audio s Androidem KitKat
2014-01-09T11:00:08+02:00
• 9. 1. 2014

Probíhající veletrh CES v Las Vegas přináší na trh další skvělý doplněk, tentokrát zaměřený na hudebně založené uživatele. Operační systém Android od Googlu si momentálně neproráží cestu jen do automobilů nebo chytrých hodinek,  společnost Vizio ho dostala i do přenosných reproduktorů, které svým vzhledem ničím nevynikají. Podstatné prvky jsou až uvnitř.

Vizio Smart Audio

Reproduktory nesou název Smart Audio. Dokážou přenášet oblíbenou hudbu prostřednictví funkce Bluetooth anebo WiFi. Výkon jim dodává čtyřjádrový procesor, přičemž softwarová výbava zahrnuje systém Android v nejnovější verzi 4.4 KitKat. Tělo také disponuje USB portem pro připojení externího úložiště, kde máte uložený další obsah k přehrání.

Potěšitelnou zprávou je fakt, že přehrávač získal plnou certifikaci pro Google Play, což znamená možnost využití různých aplikací pro práci s hudbou či videem. Důvod, proč vzniklo toto zařízení, je jednoduchý. Uživatel by neměl být svazován nutností být určitý počet metrů na blízku, abyste neztratili případné spojení se stanicí, a tak je lepší všechny potřebné prvky dostat přímo do reproduktorů.

Na trh dorazí ve dvou verzích, kde první nabídne 4,7 palcový displej se schopností hrát na 80Hz frekvenci a druhý 7palcový doplněk dokáže hrát na lepší, 60Hz frekvenci. Informace, týkající se přesné prodejní ceny nebo dostupnosti, jsou k dnešnímu dni neznámé. Nicméně se spekuluje o druhé polovině roku s tím, že zároveň nepůjde zrovna o levnou záležitost.

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat