HTC One 2 s výměnnou optikou u zadního foťáku?

HTC One 2 s výměnnou optikou u zadního foťáku?
2014-01-03T19:00:07+02:00
• 3. 1. 2014

HTC zajisté připravuje další top model na rok 2014, o kterém se začíná spekulovat. Už se objevují i specifikace, které máme očekávat, ale pokud se na ně podíváme blíže, nebude se jednat o nic výjimečného.

Dle Evleaks máme očekávat 5palcový displej místo 4,7palcového, který najdeme u současného modelu One. Rozlišení zřejmě bude Full HD. Výkon by měl obstarat čtyřjádrový procesor od Qualcommu – Snapdragon MSM8974. Zde můžeme počítat s taktovací frekvencí přesahující 2 GHz a RAM o velikosti 2 GB.  Grafika je u tohoto SoC Adreno 330. Zřejmě se tak nedočkáme nejmodernější verze Snapdragonu 805.

Screenshot_221

Na fotografii je model One (původní) s přídavným objektivem.

V oblasti konektivity můžeme počítat s LTE nebo s WiFi 802.11a/b/g/n/ac. Systém Android bude ve verzi 4.4 KitKat s nadstavbou Sense 6.0. Nad displejem se bude nacházet kamerka s 2,1 MPx a zadní strana bude osazena foťákem UltraPixel.

Skoro by se dalo říci, že se jedná o další smartphone zapadající do nejvyšší třídy. HTC může lákat na vylepšený design nebo nové funkce Sense 6.0, ale konkurenční boj bude velmi těžký.

Wilson Miao, analytik ze společnosti TrendForce, se nechal slyšet, že HTC One 2 nabídne něco víc. Dle jeho slov máme očekávat čtečku otisku prstů, jakou najdeme u modelu HTC One Max. Navíc by zadní foťák měl mít k dispozici dvě optiky. Jedna by měla být pro nízké osvětlení a druhá pro vysoké.

Bohužel se nezmiňuje o tom, jak by toto řešení mělo vypadat. Můžeme jen předpokládat, že druhá generace modelu One by mohla být vybavena výměnnou optikou. Jednalo by se určitě o konkurenční výhodu, ale nemůžeme s jistotou tvrdit, že se jedná o podložené informace. Musíme si počkat na představení nového top modelu, což by mělo proběhnout asi v březnu tohoto roku.

Zdroje: forbes.com, plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat