Epson uvede kapesní tiskárnu pro Android a iOS

Epson uvede kapesní tiskárnu pro Android a iOS
2014-01-05T11:00:34+02:00
• 5. 1. 2014

Věhlasný výrobce kancelářské techniky, společnost Epson, oficiálně uvedla na trh nejmenší a nejlehčí kapesní tiskárnu pro chytré telefony a tablety. Její využití nebude cíleno pouze na domácnosti, ale své uplatnění rovněž najde i v kancelářích. Zařízení nese název LabelWorks LW-600P a první možnost si vyzkoušet toto povedené příslušenství dostanou návštěvníci veletrhu CES, začínající v Las Vegas od úterý 7. ledna.

Epson LabelWorks LW-600P

Tiskárna o pouhé šířce 24 mm v sobě ukrývá řádnou dávku funkcí. Podoba vám sice může připomínat dříve zmiňovaný Pocket Photo 2 od společnost LG, ale Epson zřejmě využil nasbíraných zkušeností v oboru a zařízení více propracoval různými funkcemi. Spárování zajišťuje včetně funkce Bluetooth také možnost připojení k počítači pomocí USB kabelu. Rychlosti tisku výrobce udává 15 mm za sekundu při kvalitě 180 DPI, přičemž snímek může být široký v rozmezí 6 až 15 mm. Výdrž zajišťují vložené baterie nebo dodávaný AC adaptér.

Majitelé zařízení se systémem Android a iOS mají k dispozici speciální aplikaci Epson iLabel, která nabízí náhled toho, jak bude vyfotografovaný snímek vypadat vytisknutý. Dále můžou vytisknout vlastnoruční výtvory uložené ve vlastním úložišti aplikace, nahrávat vlastní symboly, loga, fotografie nebo vytisknout vlastní vytvořené QR kódy. Velkou výhodou je možnost tisku různých lepicích štítků, které například můžou být nažehlovací, reflexní nebo svítící ve tmě.

Epson LabelWorks LW-600P - přední část Epson LabelWorks LW-600P - boční část

Prodejní cena začíná na hranici 99,99 dolarů (tj. v přepočtu 2 025 Kč bez daně a dalších poplatků), kde součástí balení je 1 páska o šířce 24 mm. Pokud oceníte v balení pásky dvě, tak cenovka vzroste na 123,98 dolarů (tj. 2 511 Kč).

Zdroj: news.epson.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat