Dotekománie doporučuje #25 – Call Blacklist

Dotekománie doporučuje #25 – Call Blacklist
2014-01-18T13:25:33+02:00
• 18. 1. 2014

V minulém díle jsme vám doporučili, jak se vyhnout obtěžujícím nabídkám přes telefon. Dnes vám doporučíme, jak si jakékoliv určité číslo rovnou zablokovat .

unnamed_result

 

Calls Blacklist, aplikace, jejíž jméno napovídá, k čemu je předurčena. V době, kdy ještě nebyla tolik rozšířena chytrá zařízení, se možnost blokování určitých čísel zdála jako neuskutečnitelná, dnes je tomu naštěstí jinak. Aplikace nabízí široké možnosti nastavení a velmi jednoduché ovládání. V momentě, kdy se potřebujete zbavit obtěžování někým, kdo vás neustále prozvání či jinak kontaktuje, nebojte se aplikaci nainstalovat. Vše je přehledné a není vůbec těžké takovéto číslo zablokovat. Nastavení nabízí pouze pár možností, jak se s danými hovory vypořádat, nutno dodat, že jsou dostačující.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

I když se aplikace jmenuje Calls Blacklist, tedy blokování hovorů, je zde možnost blokovat i SMS. V případě, že se vám snaží blokované číslo dovolat, druhá strana uslyší pouze tón při obsazení. To znamená, že je hovor automaticky odmítnut. V telefonu se neukáže vůbec nic, pouze si můžete zkontrolovat, kolikrát a kdy se obtěžující snažil dovolat nebo napsat SMS přímo v aplikaci.

unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Aplikaci hojně využívám již nějakou dobu a nemohu si ji vynachválit, hodí se hlavně v případech, kdy si nedají domluvit neustále obtěžující čísla reklamních nabídek ani po odmítnutí. Calls Blacklist je ke stažení zdarma.

logo-app Calls Blacklist Vlad Lee Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat