Dotekománie doporučuje #24 – KdoVolal

Dotekománie doporučuje #24 – KdoVolal
2014-01-11T12:00:33+02:00
• 11. 1. 2014
2

Již nějakou dobu se všichni uživatelé všech mobilních zařízení potýkají s obtěžujícími telefonáty nejrůznějších reklamních nabídek, ať již je to super ultra levný paušál, na kterém nakonec zaplatíte o mnoho více než s oficiálním, nebo různá zlevnění elektřiny, pojištění apod. Uživatelům chytrých zařízení se rozhodl pomoci svou aplikací autor pod přezdívkou Pykaso.

unnamed_result

Aplikace jménem Kdovolal má za úkol upozorňovat na obtěžující hovory. Vše se děje na základě internetového připojení, díky kterému si aplikace ověří, zda je dané číslo zařazeno mezi obtěžujícími. Vše funguje velmi jednoduše ve chvíli, kdy vám jakékoliv neznámé číslo volá, aplikace ihned vyhledá číslo v databázi a v notifikační liště se můžete podívat, zdali má cenu takovéto číslo vůbec zvednout.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

V aplikaci najdeme užitečný seznam hovorů, který se dá nastavit dle vašich požadavků, např. pro zobrazení jen neznámých čísel pro větší přehlednost.  KdoVolal také nabízí vyhledávání podobných čísel, zobrazení komentářů k určitému číslu a počet nahlášení uživatelů včetně jejich komentářů.

unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Aplikace je zdarma, avšak po otevření si můžete zakoupit pomocí in-app platby plnou verzi. Aplikaci používám zhruba měsíc a nemohu si ji vynachválit, zcela vše funguje, jak má, prozatím jsem se nesetkal s žádnými chybami. Rozhodně aplikaci chválím za dobrý nápad a oproštění od takovýchto obtěžujících reklamních nabídek.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Jak dlouho musí číslo vyzvánět než aplikace zjistí, ze se jedná o reklamní telefonát.

Lukáš Guhl

VIP 13. 1. 2014, 16:07

U mě je to otázka 1-2 sekund.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat