Chytré brýle od Epsonu s názvem Moverio BT-200

Chytré brýle od Epsonu s názvem Moverio BT-200
2014-01-08T06:25:48+02:00
• 8. 1. 2014

Epson po nových fitness náramcích uvedl také chytré brýle jako konkurenci pro Google Glass. Jmenují se Moverio BT-200 a mají poskytnout uživatelům obraz o vnímané velikosti až 812 cm, avšak pouze v rozlišení qHD. Sledovat lze jak 2D, tak 3D filmy, a to rovnou s integrovaným zvukem Dolby Digital Plus.

bt200_08

Brýle samotné váží 88 gramů. Uvnitř tepe dvoujádrový procesor na frekvenci 1,2 GHz doplněný o 1 GB RAM. Z další výbavy zde nalezneme Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, DLNA a podporu Miracast. Z oblasti senzorů zde máme gyroskop a akcelerometr. Díky nim prý brýle přesně rozpoznají pohyb uživatele a dění okolo něj. Integrována je i malá kamerka s neznámým rozlišením.

Interní paměť má kapacitu 8 GB a lze ji dále rozšířit paměťovými kartami microSD. Bohužel ale zklame výdrž baterie, která činí pouze 6 hodin. Celé brýle pak běhají na operačním systému Android ve verzi 4.0.4. Epson Moverio BT-200 budou k dispozici od května 2014 za nespecifikovanou cenu.

Zdroj: epson.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat