Asus chystá VivoTab Note 8 s Windows 8.1

Asus chystá VivoTab Note 8 s Windows 8.1
2014-01-04T09:45:40+02:00
• 4. 1. 2014

S necelým týdnem do letošního ročníku veletrhu CES v Las Vegas přichází do popředí nový tablet od společnosti Asus, který bude s největší pravděpodobností oficiálně představen právě na zmiňovaném veletrhu. První únik informací je připisován výrobci, když na oficiálních webových stránkách omylem zveřejnil návod k samotnému zařízení.

Asus VivoTab Note 8

Model VivoTab Note 8 pochopitelně nabídne 8palcový displej, zaujímající rozlišení 1280 x 800 pixelů. Hardwarová stránka by měla zahrnovat čtyřjádrový procesor Atom Z3740 od Intelu, 2GB operační paměť RAM a 64GB interní paměť na vlastní data. Uživatelé uvnitř můžou počítat s platformou Windows ve verzi 8.1.

Seznam specifikací uzavírá upřesněný fotoaparát, přední kamerka, slot na paměťovou microSD kartu a také překvapivě stylus braný jako nadstandard oproti úhlavnímu konkurentovi Venue Pro 8 od Dellu. Prodejní cena nebude příliš vybočovat z řady, což znamená hranice kolem 300 dolarů (tj. při přepočtu 6 038 Kč bez daně a dalších poplatků).

Zdroj: laptoping.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat