Oppo Find 7 na prvním renderu aktualizováno

Oppo Find 7 na prvním renderu [aktualizováno]
2014-03-08T07:45:32+02:00
• 8. 3. 2014
1

Aktualizováno 8. 3.

Za necelé dva týdny dojde k uvedení očekávané novinky. Některé informace potvrdil samotný výrobce, ale jiné nesou stále nálepku „spekulace“. Dnes se podíváme na uniklé rendery odhalující ladné křivky modelu Find 7. Můžete si například všimnout notifikačního proužku pod displejem, který působí elegantním dojmem.

oppo-find-7_002 oppo-find-7_001

Aktualizováno 4. 3.

Již za několik dnů dojde k představení nejnovějšího top modelu od společnosti Oppo – Find 7. Již z dřívějších náznaků známe přibližné specifikace. Například máme očekávat vyměnitelnou baterii nebo slot na microSD kartu. Dnes jsme se dočkali celkem zajímavé informace – k dispozici budou dva modely.

GP (1)

Jeden nabídne dnes již běžné rozlišení Full HD – 1920 x 1080 pixelů. Druhý bude disponovat panelem s QHD – 2560 x 1440 pixelů. Zřejmě bude dalším rozdílem i cena, kde druhý bude vystupovat jako top model, přičemž druhý bude cenově dostupnější.

Mezitím se na internetu objevila fotografie, která má být pořízena právě tímto smartphonem. Původně jsme předpokládali, že na zadní straně bude 13MPx foťák, ale snímek byl pořízen 50MPx senzorem. Nechceme příliš spekulovat nad výbavou, jelikož dostupné informace z fotografie mohou být podvrženy. Pokud je rozlišení pravdivé, Nokia bude sesazena z trůnu. Její model Lumia 1020 nabízí „pouze“ 41 MPx.

OppoFind750MPPhoto

Ke stažení – Dropbox.

Aktualizováno 26. 12.

Společnost Oppo postupně uveřejňuje specifikace nadcházejícího smartphonu Find 7. Již víme, že bude disponovat displejem s 2K rozlišením, ale nyní se dozvídáme i úhlopříčku. Ta činí 5,5 palce a výrobce slibuje, že pocitově při držení mobilu si budete myslet, že se jedná o 5palcové zařízení. Při těchto specifikacích se dostáváme na hustotu pixelů 538 ppi.

GP

Kromě toho byla potvrzena konektivita LTE. Nyní si musíme počkat na další várku specifikací.

Původní článek 17. 12.

Na konci roku 2012 na sebe upozornila společnost Oppo, když představila první smartphone na světě s Full HD displejem. Jednalo se konkrétně o model Find 5. Výrobce již několikrát potvrdil příchod dalšího top modelu nesoucí název Find 7 a nyní se začínáme dozvídat první informace.

Dnes byla zveřejněna přímo výrobcem první zajímavá specifikace modelu Find 7. Přijde s displejem, který bude mít 2K rozlišení. Konkrétně tedy můžeme očekávat rozlišení 1440 x 2560 pixelů.

GP

Nebudeme spekulovat nad dalšími parametry, jelikož se nejedná o jedinou nápovědu kolem Find 7. Oppo zřejmě zanedlouho uvede další specifikaci, takže by to bylo zbytečné. Tento článek budeme postupně aktualizovat až do oficiálního představení novinky.

Zdroje: androidauthority.com, liliputing.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

škoda že ta fotka je v tak mizerném rozlišení že nelze zjistit její kvalitu

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat