Huawei Ascend P7: informace uniklé z interních dokumentů

Huawei Ascend P7: informace uniklé z interních dokumentů
2013-12-13T08:00:57+02:00
• 13. 12. 2013

Od anonymního zdroje získal zahraniční server GSMArena snímek dokumentu určeného výhradně pro interní použití. Z něho jasně vychází, že společnost Huawei připravuje mobilní novinku s názvem Ascend P7. V budoucnu se tak může jednat o nástupce pro nynější model Ascend P6, kterého momentálně čínský výrobce skrývá pod kódovým označením Sophia.

huawei-logo

Přední část zařízení bude vyplňovat 5palcový TFT LCD displej s Full HD rozlišením a 8megapixelová kamerka pro videokohovory. Hardwarová stránka zahrnuje čtyřjádrový procesor HiSilicon Balong 910 taktovaný na 1,6 GHz, 2GB operační paměť RAM nebo 16GB interní paměť, kterou dále rozšíříte paměťovou microSD kartou. Konstrukce těla by měla být z lepších materiálů, čili lze očekávat alespoň minimální přídavek kovu.

Záda ponesou kromě 2460mAh baterie také 13megapixelový fotoaparát s autofokusem a přisvětlovací LED diodou. I když nebyla upřesněna předinstalovaná verze Androidu, tak můžeme počítat s uživatelským rozhraním Emotion UI 2.0. Huawei očekává, že tento rok uzavře s 10 miliony prodaných modelů Ascend P6, takže nový zástupce nebude mít zrovna jednoduchou výchozí pozici. Na závěr je dokument také doplněn o datum uvedení počítající s obdobím dubna roku 2014.

Huawei Ascend P7

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat