Samsung Galaxy Gear – první reálné snímky? aktualizováno

Samsung Galaxy Gear – první reálné snímky? [aktualizováno]
2013-09-01T19:50:28+02:00
• 1. 9. 2013
1

Aktualizováno 1.9.

V prvním týdnu v září bychom se měli dočkat chytrých hodinek od Samsungu, ale doposud jsme neměli tušení, jak vlastně budou vypadat. Zřejmě se podařilo udělat několik snímků z videa, které bude k vidění na Youtube a při samotném představení.

samsung-smartwatch samsung-smartwatch-2 samsung-smartwatch-4

samsung-smartwatch-1 samsung-smartwatch-3

Aktualizováno 30.8.

Již příští týden se máme dočkat představení tohoto příslušenství, které by mělo zaujmout především specifikacemi. Nyní se objevují další informace, které napovídají, že by displej měl mít úhlopříčku 2,5 palce při zachování původního rozlišení. Samozřejmě nás nejvíce zajímá, jak dlouho Galaxy Gear vydrží na jedno nabití. Některé zdroje uvádějí, že by se tato hodnota měla pohybovat kolem 10 hodin, ale jedná se o dosti krátkou výdrž, která by asi nepotěšila mnoho zákazníků. Zde si raději počkejme na oficiální představení, kde se tyto specifikace potvrdí nebo vyvrátí.

Mimo tyto odhady @evleaks zveřejnil dva snímky obrazovky, na kterých se odhaluje aplikace pro smartphony, skrze kterou budeme moci ovládat chytré hodinky. Najdeme zde funkci pro nalezení Galaxy Gear, ale je vidět, že budeme moci nahrávat speciální aplikace. Ke spárování obou zařízení poslouží NFC a pro následnou komunikaci postačí Bluetooth.

gear

Původní článek 19.8.

S blížícím se datem veletrhu spotřební elektroniky IFA v Berlíně vyplouvají na povrch spekulace kolem specifikací prvních chytrých hodinek od společnosti Samsung. Vedle přerostlého Galaxy Note III můžeme očekávat už 4. září také přírůstek, který vstoupí mezi chytrá příslušenství. První zmínky známe z uniklých dokumentů, přinesli jsme vám je v jednom z předchozích článků.

24760_09_samsung_display_is_gaining_momentum_features_39_000_staff_and_7_facilities_across_the_globe

První nepodložené informace přinesl zahraniční web SamMobile, který získal anonymní cestou hardwarové specifikace o očekávaném zařízení. I přesto, že zdroj je označován jako důvěryhodný, sami redaktoři doporučují brát tyto technické vlastnosti spíše jako pouhou fámu. Druhá zpráva přišla od Bloombergu a ta potvrzuje představení chytrých hodinek 4. září v Berlíně. Nicméně dodávají, že nedostanou flexibilní displej.

Od jihokorejského výrobce a jejich hodinek s názvem Galaxy Gear (SM-V700) lze očekávat 1,67-palcový AMOLED displej s rozlišením 320 x 320 pixelů. Výkon by mohl dodávat vlastní dvoujádrový procesor Exynos 4212 s frekvencí 1,5 GHz založený na architektuře ARM Cortex-A9, grafický čip Mali-400 MP4 a operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Zbylý seznam zaplňuje 2megapixelový fotoaparát, Bluetooth a podpora technologie NFC.

Samsung Galaxy Gear

Zdroje: androidauthority.com, androidauthority.com, plus.google.com, venturebeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

omg to coje samsung mini na ruke ?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat