Zveme vás na vyzkoušení Google Glass video

Zveme vás na vyzkoušení Google Glass [video]
2013-06-17T09:56:59+02:00
• 17. 6. 2013

V České republice jsou brýle Google Glass, ale to již nějakou dobu víme. Prozatím bylo velmi těžké sehnat tuto novinku, aby jakékoliv médium mohlo natočit první české video, které by se jim věnovalo nějak podrobněji. Pokud byste čekali, že si Glass vyzkouší jen novináři a experti v oboru, tak vás potěšíme. Budete mít možnost i vy.

5AF9A391-ACB6-4A72-A635-7D2CE772E288

Právě ve spolupráci s GDG Spaghetti Code Liberec a { DeveloperHub vám přinášíme jedinečnou možnost. Dostanete šanci si vyzkoušet tyto brýle na vlastní kůži a uvidět skrze ně třeba i trochu budoucnosti. Myslíme to vážně a nejde jen o vtip. Důkazem je naše videopozvánka.

Pokud tedy chcete přijet a zkusit si brýle, tak musíte zamířit do Liberce. Veškeré podrobnosti hledejte v události na sociální síti Google Plus. Nezapomeňte se se registrovat. Pokud vám to nevychází, tak nezoufejte. Budeme u toho, takže přineseme spoustu materiálu i těm, kteří nemohou vycestovat.

O GDG Spaghetti Code Liberec

GDG Spaghetti Code Liberec je neformální pravidelné setkávání vývojářů v Libereckém kraji. Jeho obsahem jsou přednášky, workshopy a další aktivity pro vývojáře. GDG Spaghetti Code Liberec není informační kanál, ale vývojářská komunita s tříletou historií. Za tu dobu jsme odpřednášeli témata jako je AngularJS s Vojtou Jínou, další javascriptové frameworky, měli jsme 2 workshopy na téma Git, několik přednášek na téma testování – poměrně hardcore témata.  A nejvíc, čím se asi můžeme pochlubit, je pořádání úspěšné akce Google I/O Extended 2013 Liberec. GDG Spaghetti Code Liberec pořádá { DeveloperHub, což je svobodné coworkingové centrum pro vývojáře pouze v Liberci.
 
Tak to jsme my :-)
GDG Spaghetti Code Liberec: Google PlusFacebook@GDGSCL
Organizátor { DeveloperHub: Google PlusFacebook@Developer_Hub
Všechny naše eventy máme na { DeveloperHub YouTube Channel.

GDG Prague pořádá akci v sobotu 22.6. v pražském TechSquare. Od 13ti hodin bude mít Radek Šimko přednášku na téma „OK, Glass, what you can (really) do?“ (v češtině). Mezi 14tou a 16tou hodinou bude mít každý účastník možnost si brýle vyzkoušet a vyfotit se s nimi. Následovat bude první český Glass hackathon pro vývojáře.
Více informací na Google+ události

GDG Pardubice pořádá akci v neděli 23.6. na pardubické Fakultě elektrotechniky a informatiky. Od 10ti hodin dopoledne uslyšíte přednášku od Radka Šimko a od 11ti hodin si budete moci brýle vyzkoušet.
Více informací na Google+ události

GDG Spaghetti Code Liberec pořádá akci v úterý 25.6 od 17ti hodin na Technické Univerzitě v Liberci. Brýle představí Martin Pelant a rovněž si budete moci brýle vyzkoušet.
Více informací na Google+ události

Aktualizováno:

GDG Brno se přidává a díky této skupině zavítají Google Glass i do moravské metropole. Pokud tedy chcete na akci přijít, tak musíte vyplnit tento formulář. Kapacita je omezená.

Účast na všech akcích je omezená, pro účast musíte vždy vyplnit registrační formulář (viz G+ události).

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat