5 aplikací, bez kterých bych nepřežil – Marek Jordan

5 aplikací, bez kterých bych nepřežil – Marek Jordan
2013-05-26T12:00:41+02:00
• 26. 5. 2013

Aplikací, které používám v běžném životě na práci i na zábavu, je nepřeberné množství. Všechny využívám skoro ve stejném množství, tím pádem je velmi těžké vybrat 5 z nich, které bych vám rád představil. Udělal jsem si seznam a vyřazovací metodou se snažil vytřídit ty méně užitečné a sdílet s vámi výběr těch nejužitečnějších.

mobile-apps

Google Disk

Tato aplikace mi pomáhá sdílet a synchronizovat veškeré soubory s nimiž pracuji. Osobní i pracovní věci si mohu otevřít všude, kde je internetové připojení. Pokud jsem na cizím PC a potřebuji si něco zpřístupnit pro sebe, jednoduše se přihlásí na Google a vše jde jednoduše rychle uploadovat. Dělám s ním přesně to, jak to propagují reklamy Googlu – mějte vše, sdílejte vše.

unnamed (12) unnamed (11)

logo-app Disk Google Google Inc. Zdarma ANDROID

9gag

Nuda je pocit, který zabíjí. Proto bych bez aplikace pro 9gag neobešel. Nabízí tuny vtipného obsahu, hlavně obrázků. Můžete se podívat na ty nejžhavější, nejlépe ohodnocené a samozřejmě i na nejnovější. Obrázky jsou neustále nové, a tak se nikdy nebudete nudit.

unnamed (33) unnamed (32)

logo-app 9GAG - Vtipy a videa 9GAG Zdarma ANDROID   logo-app 9GAG: Funny Pics, Gif, Videos, Meme & Comics and Jokes 9GAG Zdarma iOS

Meteor (Počasí) » Aladin

Aladin je jedna z nejpřesnějších aplikací pro předpověď počasí pro ČR. Získává data z ČHMÚ a zobrazuje je v pěkném grafickém kabátku, který je velice informativní a intuitivní. Předpověď je zobrazena maximálně na 2 dny dopředu, jelikož poté už je předpověď méně přesná. V aplikaci uvidíte  informace o teplotách, srážkách, atmosférickém tlaku, rychlosti a směru větru, vrstev oblačnosti a nakonec relativní vlhkosti. Aplikace také sama předpovídá pro přesné místo, kde se nacházíte. Jediná výtka se týká landscape režimu zobrazení pro tablety.

unnamed (35) unnamed (34)

logo-app Meteor (Počasí) » Aladin Androworks Zdarma ANDROID

SuperNote Pro

SuperNote je aplikace, bez které by mělo používání klávesnice u tabletu Transformer Pad 300 poloviční smysl. Jde o propracovanou aplikaci pro psaní čehokoliv, co potřebujete. Nabízí mnoho funkcí, ale z Google Play ji může stáhnout jedině vlastník tohoto tabletu. Otevírání dokumentů je svižné, zálohování vytvořených poznámek jednoduché. Mínus je za export, který je možný jen v PDF nebo formátu aplikace, jež lze otevřít/editovat přes stejnojmenný počítačový program.

unnamed (37) unnamed (36)

logo-app SuperNote Pro ASUS Cloud Corporation Zdarma ANDROID

TasteFilter Music

Nakonec nesmím opomenout věc, se kterou se člověk setkává skoro už od pravěku – hudba. Miluji hudbu, jenže čím víc jí poslouchám, tím víc hledám skladby a ubývá těch, jenž by se zamlouvaly mému uchu. K nápomoci je mi aplikace TasteFilter Music, která za pomoci hodnocení odposlouchané hudby vám bude pomáhat hledat podobné tituly, co jste ohodnotili kladně, či vyhnout se té, kterou jste hodnotili záporně. Čím více si v aplikaci vytříbíte vkus, tím vám bude aplikace předhazovat lepší a lepší hudbu. Do toho, co máte rádi, můžete přidat hudební žánr, skladbu, album anebo interpreta. Aplikace je v beta testování, takže jí schází některé funkce. Já postrádám hledání hudebního stylu – v této době lze vyhledávat jen interprety.

unnamed (39)
unnamed (38)

logo-app The TasteFilter Experiment Taste Filter Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student VŠ s dlouholetou zálibou moderních technologií. Miluju auta, technologie, psaní a hlavně svou přítelkyni.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat