PhonePad+ udělá z Galaxy S 2 a 3 něco jako Padfone video

PhonePad+ udělá z Galaxy S 2 a 3 něco jako Padfone [video]
2013-04-16T11:40:17+02:00
• 16. 4. 2013
1

Asus patří v dnešní době mezi inovátorské společnosti, které se nebojí riskovat s novými typy zařízení. Posledním takovým zařízením může být Padfone, který se dočkal již třetí generace, ale zatím se jedná prakticky o jediné zařízení na trhu. Můžeme pozorovat levné čínské verze, ale Asus byl první. Pokud závidíte tuto konstrukci a říkáte si, že by se hodila i na jiných zařízeních, máme pro vás dobrou zprávu. Objevilo se příslušenství PhonePad+, které podstatně rozšíří váš smartphone o větší displej.

phonepadplus-640x483

PhonePad+ je určen zatím pro Samsung Galaxy S 2 a 3, ale plánuje se i pro novější model Galaxy S 4. V základu dostanete 10,1palcový displej, který má pouze rozlišení 1024×600 pixelů, ale aspoň disponuje dotykovou vrstvou. Ve své podstatě spíše připomíná netbook, kde do základny zasunete smartphone. Následně dostanete větší displej, ale k dispozici je také vnitřní baterie, která dokáže zařízení napájet 8 hodin. Je obsažena funkce i nabíjení zasunutého smartphonu.

Mobil komunikuje s PhonePad+ skrze USB a Bluetooth využijete pro připojení gamepadu, který je součástí tohoto produktu. Z toho lze již nyní vytušit, že se jedná spíše o herní příslušenství, ale může se hodit i pro sledování videa. Na displeji je vidět zrcadlený obraz ze smartphonu a díky skládací konstrukci můžete docílit i vzhledu tabletu. Tudíž ze svého Samsungu můžete udělat i tablet s 10.1palcovým displejem. Zajisté vás bude zajímat cenovka, která se zastavila na 149,99 dolarů.

phonepadplus-4 phonepad-5

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

a bude to i pro samsung galaxy S3 mini?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat