GooPhone i5S: Čínský iPhone 5S za pouhých 99 $ video

GooPhone i5S: Čínský iPhone 5S za pouhých 99 $ [video]
2013-03-14T21:45:56+02:00
• 12. 3. 2013

Čínská společnost GooPhone opět předčila dalšího výrobce chytrých telefonů svým nejnovějším modelem s přívlastkem i5S. Jak už možná tušíte,  jde o kopii jednoho z možných nástupců posledního iPhonu 5, který ale v sobě skrývá operační systém Android a přijde na mobilní trh za velmi lákavou cenu.

GooPhone i5S

Velmi bohatou škálu zařízení, nabízející GooPhone od iPhone 5, iPadu Mini, přes HTC One, až po Galaxy Note 2, tentokrát rozšiřují o model GooPhone i5S. Co se týče designu a uživatelského prostředí, jde o velmi podobné zařízení iPhonu 5, ale tím to všechno končí. Softwarově samozřejmě poběží na operačním systému Android ve verzi 4.1 Jelly Bean, který je o trochu více přiblížen iOS od Applu.

Model i5S dále nabídne 4 palcový displej a o jeho výkon se postará dvoujádrový procesor MT6577 s frekvencí 1 GHz společně s 512MB pamětí RAM. Nakonec na zádech ještě najdete 5MPx fotoaparát. Jestliže si jako zájemci pospíšíte a dostanete se mezi prvních 1000 kupujících,  zařízení zakoupíte za pouhých 99 dolarů, což v přepočtu vychází na 1 940 Kč. Následovně cenovka vzroste o polovinu, na 149,99 dolarů (2 940 Kč).

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat