Samsung již prodal 100 miliónů telefonů řady Galaxy S

Samsung již prodal 100 miliónů telefonů řady Galaxy S
2013-01-14T11:00:54+02:00
• 14. 1. 2013
1

Samsung slaví další úspěch se svými smartphony. Samsung Galaxy S, který byl uveden na trh v květnu 2010, odstartoval úspěšnou éru zařízení Galaxy S a od té doby se jich prodalo úctyhodných 100 miliónů kusů. Největší úspěch zatím zaznamenává model Galaxy S III, který se prodává nejrychlejším tempem. Za pět měsíců se ho prodalo 5 miliónů kusů.

V současné době Samsung prodává zhruba 190 000 kusů denně, což je opravdu slušné číslo. Je jasné, že tento raketový růst nastartoval velice úspěšný model Galaxy S II, který stále oslovuje mnoho zákazníků díky dostatečnému výkonu a dostupné ceně. Tuto skutečnost potvrzuje i znovuzrození tohoto modelu v podobě uvedeného Galaxy S II Plus, který přináší drobná vylepšení a operační systém Android Jelly Bean.

Uvidíme, čím nás Samsung překvapí na veletrhu MWC v Barceloně. Těžko říci, zdali se dočkáme nějaké novinky. Dá se očekávat, že nový Galaxy S IV nebude uveden na veletrhu MWC. Zřejmě se stane již tradicí, že se oficiálně představí každá nová verze na samostatné akci na jaře. V tuto chvíli se ani neobjevují žádné „uniklé“ fotografie tohoto top modelu, byť se tuší, že bude disponovat SoC Exynos 5 Octa.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

zajímavé by bylo napsat že prodal 0,1miliardy…:D pokud se tedy v počtech nepletu…;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat