Samsung Galaxy Muse: Nový hudební doplněk na cesty

Samsung Galaxy Muse: Nový hudební doplněk na cesty
2012-12-11T09:30:00+02:00
• 11. 12. 2012

Korejská společnost Samsung představila nové hudební příslušenství pro ty, kdo vlastní modely Galaxy S III nebo Galaxy Note II. Jmenuje se Galaxy Muse a jde v podstatě o 4GB MP3 přehrávač, který spárujete se svým chytrým telefonem prostřednictvím internetové aplikace a slouží vám jako kompaktní hudební zařízení, jež minimálně ušetří baterii ve vašem Galaxy telefonu.

Zařízení Galaxy Muse spolu s aplikací Muse Sync Android přináší majitelům Galaxy S III a Galaxy Note II zcela nový způsob poslechu hudby na cestách. Snazším způsobem sesynchronizují vaši hudbu mezi přehrávačem a telefonem, a to vše bez použití stolního počítače.

Galaxy Muse je lehký, malý MP3 přehrávač, který sdílí několik vlastností s nejnovějšími Galaxy smartphony. Počínaje designem, konče dvojím barevným provedením – modré a bílé. Včetně toho model Muse nabízí 6 hodin hracího času, uživatelskou paměť o velikosti 4 GB a kvalitní zvuk díky optimalizované technologii Samsung SoundAlive.

Uživatelé se mohou těšit na hlubší basy, vylepšené tóny, inteligentně upravenou kvalitu zvuku a srozumitelnost. Zařízení je dále vybaveno odolným vestavěným klipem pro upnutí a čtyřmi tlačítky pro snadné ovládání.

V prodeji je k dispozici v oblázkové modré nebo mramorově bílé barvě za cenu 59,99 dolarů (tj. v přepočtu 1 156 Kč) na oficiálních stránkách společnosti Samsung. Samotnou aplikaci Muse Sync mají majitelé samozřejmě zdarma a stahovat ji mohou v Samsung Apps nebo na Google Play.

Zdroj: androidguys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat