Samsung: Aktualizace pro všechna zařízení s WP 7.5 na 7.8

Samsung: Aktualizace pro všechna zařízení s WP 7.5 na 7.8
2012-12-25T11:02:18+02:00
• 25. 12. 2012

Zdá se, že jihokorejská společnost Samsung nenechává na holičkách ani majitele Windows Phone zařízení s verzí 7.5. V těchto svátečních dnech pro ně připravuje menší překvapení v podobě aktualizace na nejnovější verzi Windows Phone 7.8.

Italská pobočka Windows Phone potvrdila prostřednictvím technického oddělení společnosti Samsung aktualizaci na Windows Phone 7.8. Ta by měla být v nejbližších dnech vypuštěna do světa, a to přímo k majitelům s operačním systémem Windows Phone 7.5.

Můžeme potvrdit, že naše výrobky nesoucí Windows Phone verzi 7.5 jsou aktualizovány na [verzi] 7.8. O dostupnosti a podmínkách rozhoduje Microsoft.

Na závěr se tedy můžete s příchodem Windows Phone 7.8 těšit na novou a vylepšenou domácí obrazovku, několik dalších užitečných vylepšení. Nicméně neznáme přesné datum uvolnění, a tak si zřejmě ještě budeme muset počkat na jeho upřesnění, což může radost překazit. Bohužel se bude jednat o poslední větší aktualizaci. Nejnovější verze 8 bude dostupná jen u nejnovějších mobilů. Samsung v má v nabídce jen jeden model, který není určen pro každého. Ativ S má totiž displej s úhlopříčkou displeje 4,8 palce.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat