Koncept: Jak by mohl vypadat nový Galaxy S IV

Koncept: Jak by mohl vypadat nový Galaxy S IV
2012-12-27T17:30:14+02:00
• 27. 12. 2012
3

Nový Samsung Galaxy S IV se stává téměř modlou a dalo by se říci, že v intenzitě očekávání nového modelu a množství spekulací předbíhá i takový iPhone, který byl vždy středem pozornosti. Ano, je to pochopitelné, protože samotný iPhone v poslední době přináší pramálo novinek a čekání na nový model je již spíš takovou úsměvnou tradicí než očekáváním něčeho velkého. Na druhou stranu právě Samsung i jiné značky se předhání v tom, co za technologické vymoženosti a novinky by mohly přinést jejich nové modely.

Galaxy S IV je momentálně jeden z těch telefonů, jež jsou ve středu pozornosti nejrůznějších návrhářů a designérů, kteří se předhánějí v tom, aby navrhli ten nejúchvatnější koncept. Jeden velice zajímavý se objevil na Youtube kanálu Rozetked. Tento koncept přináší téměř futuristický vzhled nové S IV v ultra tenkém a ultralehkém provedení. Také se objevují ještě závratnější technické parametry, které čítají čtyřjádrový procesor s frekvencí 2 GHz, FULL HD displej, 13MPx fotoaparát a operační systém Android 5.0 Key Lime Pie.

No posuďte sami, nelíbil by se vám tento telefon, navíc ještě doplněný o dokovací stanici s laserovou klávesnicí, která by se promítala na plochu stolu, v ceně? Vypadá moc pěkně a kdo ví, zdali třeba toto nebude budoucí podoba? Vše je obestřené tajemnou clonou a my se jen můžeme domnívat a spekulovat. Samsung má důvod své příznivce i fanoušky mobilních technologií napínat, protože je v pozici, která mu to dovoluje.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Docela dobrý že je vedle telefonu macbook :D pěkně applu nahráli

Koncept super ale k reálnosti to má daleko.
Ještě bych dodal můj subjektivní názor. Nelíbí se mi když je display až ke krajům (nebo je to černý rámeček, v tom případě by měl mít stejnou barvu jako zbytek telefonu)

Máte pravdu zezadu vypadá dobře ale ze předu by to ten rámeček chtělo..;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat